9 t/m 11 september 2022

Meerlive ’22

Meerlive 2022

Meerlive 2022 gaat door! Van 9 tot en met 11 september voor de allerlaatste keer op het Aprisco/Van der Zee terrein, midden in Hoofddorp Winkelstad!

Nadat er ruim een jaar alleen maar aan Meerlive gedacht kon worden zijn Martin Langeveld en zijn grote team van vaste vrijwilligers en Raad van Advies in euforische stemming. “Het is wel weer tijd dat we elkaar allemaal weer kunnen zien, spreken en uit ons dak kunnen gaan”; geeft Martin aan. “Voor deze editie gaan we wel voor een iets afgeslankte en gemoedelijke opzet waar Nederlandse artiesten liveoptredens gaan verzorgen. Er staan al een aantal artiesten geboekt waaronder uiteraard Wolter Kroes, TOF Partyband, Xander de Buisonje en Emma Heesters”.

Martin vervolgt enthousiast zijn verhaal; “Wij zijn 8 à 9 maanden bezig met de voorbereidingen, zoals sponsoren bezoeken, plattegronden maken en artiesten boeken en we gaan ervoor om een weergaloos en onvergetelijk Meerlive neer te zetten. Gelukkig krijgen we de volle medewerking van gemeente en sponsoren want iedereen is toe aan een leuk feestje en wij verzorgen dit met heel veel plezier”.

De website meerlive.nl wordt dagelijks bijgehouden, daar is onder andere de line-up te vinden, kunnen online kaarten gekocht worden en zijn de sponsorpakketten voor ondernemingen te vinden.

Meerlive
Meerlive
Meerlive
Meerlive

Tot Meerlive!

9 t/m 11 september

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info