Afhalen en bezorgen

Deliveroo in Hoofddorp

Vanaf vrijdag 17 april is ook Deliveroo geland in Hoofddorp! Goed nieuws dus voor alle food gerelateerde ondernemingen, waaronder de horeca.

Het enige wat je hoeft te doen is de app te downloaden en jouw favo gerecht te bestellen. Op de app zie je precies wanneer je de bezorger kunt verwachten. Tijd dus om de tafel te gezellig dekken zodat je thuis “uit eten” kunt. Het mooie is dat je al onze lokale food verkopers hiermee helpt.

Er rijden (nog) geen Deliveroo bezorgers door Hoofddorp, de ondernemingen komen zelf de maaltijden brengen. Bij een aantal ondernemingen kun je ook kiezen om het op te komen halen.

Deliveroo is live in Hoofddorp! Dat betekent dat je vanaf nu je favoriete maaltijden, drankjes, snacks en meer kunt bestellen via Deliveroo. Als welkomstcadeau krijg je €2,50 korting op je eerste bestelling met code HELLOHOOFDDORP Download nu de app en bestel!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info