horeca in Hoofddorp

Horeca weer open!

Restaurants, lunchrooms, koffietentjes en cafe’s zijn weer open en zijn er helemaal klaar voor om jou gastvrij te ontvangen. Zowel ondernemers als werknemers zijn blij dat ze jou weer kunnen zien na de gesloten maanden. Natuurlijk hebben wij ze ook allemaal gesteund door te bestellen of af te halen, maar het is toch vele malen leuker om bij jouw favoriete resyarnat naar binnen te wandelen en een heerlijke middag of avind te beleven!

Heb jij al gereserveerd?

Wil je reserveren? Al onze horeca ondernemers hebben alle gegevens op onze website gezet, zodat je ze goed kunt bereiken. Je kunt kiezen uit zo’n 55 restaurants waar je overal met open armer wordt ontvangen, want neem maar van ons aan… ze hebben je gemist!

Heb jij een Hoofddorp Winkelstad Giftcard

Bij veel horeca gelegenheden kun je betalen met de Hoofddorp Winkelstad Giftcard die je misschien wel hebt gekregen voor je verjaardag of tijdens de kerstdagen. De meest lokale giftcard om al onze lokale ondernemers te steunen en je geniet er zelf ook nog eens van.

Contact met jouw favoriete horeca onderneming?

Heb je een vraag of wil je even contact met het restaurant waar je graag komt? Via de zoekbalk kun je de naam invullen, dan kom je bij de contactgegevens en de social kanalen van die ondernemer die je zoekt.

Veel plezier, geniet en wees welkom!

Wij wensen iedereen die Hoofddorp Winkelstad bezoekt ongelofelijk veel plezier en geniet van datgene wat weer kan. Onze ondernemers stralen van oor tot oor omdat jij er weer bent, dus wees welkom!

Horeca in Hoofddorp
Horeca in Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info