Patisserie rogier

IJssalon in Hoofddorp

Ambachtelijke ijssalon in Hoofddorp!

Bij Patisserie Rogier kun je genieten van de heerlijkste ambachtelijk bereid sorbet-en roomijs. Het ijs wordt met veel liefde en vakmanschap gemaakt, met behulp van de beste natuurlijke ingrediënten. Ze streven ernaar om een unieke smaakervaring te bieden aan al onze klanten.

Vegan en lactosevrij

Traditioneel sorbetijs wordt gemaakt zonder zuivelproducten, zoals melk en room, waardoor het van nature lactosevrij is. In plaats van zuivel wordt sorbetijs meestal gemaakt van vruchtensap, water, suiker en soms toegevoegde smaakstoffen.

Sorbetijs is ook geschikt voor veganisten, omdat het geen dierlijke ingrediënten bevat. Het is een populaire keuze voor mensen die een zuivelvrij of veganistisch dieet volgen, omdat het een verfrissend alternatief biedt voor roomijs. 

IJssmaken

De menukaart is gevuld met een breed scala aan smaken met altijd 3 – 4 smaken sorbetijs, van klassiekers zoals vanille en chocolade tot verrassende combinaties zoals salted caramel en bosvruchten sorbet.

Natuurlijke ingredienten en duurzaam

Bij Patisserie Rogier geloven ze in duurzaamheid en streven we naar het minimaliseren van onze impact op het milieu. Ze gebruiken alleen biologisch afbreekbare verpakkingen en streven ernaar om seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken wanneer mogelijk.

Verfrissende traktatie

Of u nu een verfrissende traktatie wilt op een warme zomerdag, een feestelijke ijscoupe voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van een heerlijk dessert, de ambachtelijke ijssalon in Hoofddorp aan de Kruisweg is de perfecte plek. Kom langs en proef het verschil van echt ambachtelijk ijs!

 

 

Patisserie Rogier
Kruisweg 642
023 555 32 26

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m donderdag 12:00 – 21:30 uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info