Shoppen in Hoofddorp Winkelstad 

Het is bijna Valentijnsdag en voor alle tortelduifjes, geliefden, liefdevolle vriendschappen en romantische relaties is het goed toeven in Hoofddorp Winkelstad. Speciaal voor alle bezoekers hebben de ondernemers hun liefdevolste beentje voor gezet en het centrum van Hoofddorp omgetovert in een plek waar zelfs Cupido jaloers op is.

Honderden balonnen

Honderden ballonnen zijn er neergezet, van 3 hele grote op het Polderplein Binnen tot mooie pilaren in roze en rood en trossen wapperende balonnen in alle overdekte delen van Hoofddorp Winkelstad. Lokale ondernemer Sennie’s feestartikelen heeft eigenhandig alle balonnen opgeblazen en ze verspreid.

Selfie point

Op het Polderplein worden, vanaf het moment dat de metershoge harten er staan, heel veel selfie’s en mooie foto’s gemaakt. Een bezoeker uit Zwolle stond erbij en keek ernaar. Bij navraag stond hij te wachten op zijn vrouw, waar hij al 35 jaar Valentijnsdag mee viert. “In Zwolle hebben wij dit niet! Ik hoop dat mijn vrouw er zo aankomt, want we gaan samen op de foto! Het lijstje waar de foto inkomt geef ik haar op Valentijnsdag cadeau”.

Liefde is samen shoppen

Precies dat! En als je dat dan kunt doen omringt door harten en met heel veel ondernemers die iedere dag vol liefde alle bezoekers ontvangen, dan kun je toch niet anders dan een warm gevoel van krijgen. Na of tijdens het shoppen worden in de horeca, ook weer met liefde, knusse tafeltjes klaargezet waar romantisch geluncht of gedineerd kan worden. Wat wil een mens nog meer?! Hoofddorp Winkelstad heeft alle mogelijkheden om je geliefde te verrassen en te verblijden.

Compliment

Sommige bezoekers vinden ze zelfs zo mooi, dat de ballonnen mee naar huis gaan….. We zien het als een compliment, maar is natuurlijk niet de bedoeling. Het fijnste is het natuurlijk dat alle bezoekers ervan kunnen genieten. Daarbij is het veel leuker om zelf iets leuks te kopen, te drinken of te eten bij één van de ondernemers die hun stinkende best doen om er voor jullie te zijn!

Liefde in Hoofddorp
Albert Heijn XL Hoofddorp
Albert Heijn XL Hoofddorp
Albert Heijn XL Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info