Mizumi Ramen Bar Hoofddorp

“Ontdek de authentieke smaken van de Japanse keuken bij ramenrestaurant. Bij Mizumi Ramen Bar combineren ze heerlijke ramengerechten met een gezellige en ontspannen sfeer. Of je nu een liefhebber bent van klassieke tonkotsu ramen of avontuurlijker wilt gaan met een pittige miso-variant, de menukaart biedt voor elk wat wils.

Elke kom ramen is een kunstwerk

Onze ramen worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. We werken nauw samen met lokale leveranciers om verse en smaakvolle producten te garanderen. Elke kom ramen is een kunstwerk op zich, met perfect gekookte noedels, een rijke bouillon en smaakvolle toppings zoals gegrild varkensvlees, gekookte eieren en knapperige groenten.

Mizumi Ramen Bar

Bij Mizumi Ramen Bar hechten ze niet alleen waarde aan uitstekend eten, maar ook aan een geweldige ervaring voor de gasten. Het attente en vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het kiezen van het perfecte ramengerecht. Uiteraard bieden zij ook vegetarische en veganistische opties, zodat iedereen kan genieten van een smakelijke maaltijd.

Ontdek de unieke smaak van ramen

Wil je genieten van een traditionele Japanse maaltijd in een moderne en stijlvolle omgeving? Misumi Ramen Bar is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de unieke smaken van ramen. Of je nu langskomt voor een snelle lunchpauze of een uitgebreid diner met vrienden, zij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring hebt.

Cocktail Bar

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je in de cocktailbar genieten van heerlijke vers gemaakte cocktails. In Japanse sferen en een gezellige ambiance is een cocktail een prima manier om je weekend te starten, te vieren of te eindeigen.

Reserveren

Reserveer vandaag nog een tafel bij Mizumi Ramen Bar en ontdek waarom ramen zo geliefd zijn bij fijnproevers in Haarlemmermeer. Het team kijkt ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met de heerlijke wereld van ramen!”

Mizumi Ramen Bar

Kruisweg 987
2132 CE  Hoofddorp
023-785021
info@mizumiramenbar.nl

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 17:00-21:00 uur 
Woensdag 17:00-21:00 uur
Donderdag 17:00-21:00 uur
Vrijdag 12:00-22:00 uur
Zaterdag 12:00-22:00 uur
Zondag 12:00-21:30 uur
menu Mizumi Ramen bar
Mizumi Ramen menukaart

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info