Nieuw in Hoofddorp

NORMAL opent 10 april

Op 10 april opent Normal Hoofddorp haar deuren! Wij zijn er trots op dat deze Deense drogisterij, met Scandinavische uitstraling zich ook vestigt in Hoofddorp Winkelstad en wel aan het Polderplein (binnen). Deze drogisterij keten die onder andere producten voor persoonlijke verzorging, huishoudartikelen en voedingssupplementen verkoopt opent in Hoofddorp de achtste vestiging.  
Adres: Polderplein 220

Normal Hoofddorp
Normal Hoofddorp
Normal assortiment
Normal Hoofddorp Winkelstad

Normal Hoofddorp

Alles wat zij verkopen, zijn heel normale dingen die ook jij dagelijks gebruikt. Bijv. Ajax om schoon te maken, Gillette scheerspullen, haarverzorging van L’Oreal of make-up van Maybelline.

Normal koopt haar merkartikelen waar die het goedkoopst zijn, zodat ze deze aan jou kunnen verkopen voor een vaste, lage prijs. Daardoor kun je vaak 20-30% besparen op de normale marktprijs.

NORMAL is echter veel meer dan alleen lage prijzen voor merkartikelen die je dagelijks gebruikt. Het doel is om klanten telkens weer een unieke ervaring te bieden. Daarom krijgen zij naast hun grote, vaste assortiment, voortdurend nieuwe, interessante artikelen, zoals snoep die je anders alleen maar uit het buitenland kent of gezichtscrème die naar sinaasappel ruikt. Doordat het assortiment wisselt, is het altijd een nieuwe belevenis om in de winkel te komen kijken naar nieuwe en andere producten.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Normal Hoofddorp is bijna open

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info