Raadhuisplein

Stadsterras Hoofddorp

Wat gebeurt er op het Raadhuisplein?

Vanaf 1 juli staat Stadsterras Hoofddorp op het Raadhuisplein! Zodat iedereen op warme zomerse dagen en avonden kan neerstrijken op het maar liefst 220 zitplaatsen tellende terras. 

Op initiatief van de gezamelijke horeca op het Raadhuisplein en Martin Langeveld is het terras tot stand gekomen. Zowel restaurant De Beren, als Woodstone Hoofddorp en Plein 14 hebben de handen ineen geslegen om het grote lege plein in de zomer een gezellige bestemming te geven. 

Lazy days & Funky nights

Terwijl jij heerlijk aan één van de vele tafels plaatsneemt, samen met vrienden, collega’s of familie geniet je van het stadse gevoel met op de achtergrond het Cultuurgebouw, bioscoop Kinepolis en het gemeentehuis. Zo zit je in het zonnetje midden in het bruisende winkelcentrum van Hoofddorp. Wat wil je nou nog meer tijdens deze Staycation 2020?

Lekker eten

Ook voor lekker eten is uiteraard gezorgd! The Two Chefs – Pop-up Restaurant, te weten Taco Kolfschoten en Michel Brandt verzorgen de gerechten, waar voor ieder wat wils op de menukaart staat. De frietjes worden, terwijl je wacht, gesneden en gebakken door Meerfrites. Ook aan de kinderen is uiteraard gedacht; een drietal kindermenu’s completeren de kaart en natuurlijk zijn er ook voldoende ijsjes, zodat ook de kids de tijd van hun leven hebben. 

Voldoende drankjes

Vanuit de tweede zeecontainer die is ingericht als bar worden lekkere koele drankjes geserveerd, zodat het jou aan niets ontbreekt. Achter de bar zijn ze altijd in voor een praatje en zelfs een goed gesprek als daar behoefte aan is. Goed om te weten: als het warm is moet je echt goed en voldoende drinken!

Happy Hour & VRIJMIBO

Op vrijdagen staan er happy hours gepland. Van 17:00 tot 19:00 uur haal je 2 drankjes en betaal je er 1. Dat is nog eens prima het weekend beginnen denken wij. Terwijl je van je drankje geniet wordt er rondgelopen met bittergarnituur, wat aangeboden wordt door The Two Chefs. Alsof dat nog niet genoeg is, staat er op de vrijdagmiddag ook nog een DJ te draaien. De combinatie music, food & drinks zal wel wat publiek trekken, dus een gegarandeerde middag en avond vol gezelligheid, waar je jouw vrienden weer spreekt en een dansje doet als de tijd rijp is.

stadsterras hoofddorp
raadhuisplein Hoofddorp
burger stadsterras hoofddoirp
happy hour stadsterras hoofddorp

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten, raden wij jou aan om de Facebook en Insta pagina te volgen, dan mis je helemaal niets. Want we verwachten zelfs nog wel een aantal optredens van artiesten deze zomer. 

Openingstijden

Als het regent, dan is het terras niet geopend. Klinkt volkomen logisch toch?!

Maandag: gesloten
Dinsdag: 17:00 – 22:00 uur
Woensdag: 17:00 – 22:00 uur
Donderdag: 17:00 – 22:00 uur
Vrijdag: 17:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur
Zondag: 12:00 – 22:00 uur

Voor alle dagen (behalve maandag geldt):  als het gezellig is, dan blijven ze open.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info