Vevani

Vevani Fashionstore is jouw ultieme bestemming voor casual streetwear en sneakers! Bij Vevani geloven ze dat mode een vorm van zelfexpressie is die je individualiteit weerspiegelt. Daarom streven ze ernaar om jou te voorzien van de nieuwste en meest stijlvolle kledingstukken van topmerken zoals Won Hundred en Equalite en exclusieve sneakers  van Yeezy, Air Jordan en Nike.

Won Hundred

Ontdek de unieke collectie van Won Hundred, een merk dat bekend staat om zijn tijdloze en minimalistische ontwerpen. Met aandacht voor details en hoogwaardige materialen biedt Won Hundred kleding die zowel stijlvol als duurzaam is. Van strak gesneden jeans en elegante blouses tot moderne jassen en accessoires – bij Vevani vind je een uitgebreide selectie van Won Hundred’s meest gewilde items.

Equalité

Daarnaast zijn ze trots om Equalité in het assortiment te hebben, een merk dat zich inzet voor inclusiviteit en diversiteit in de mode-industrie. Equalité biedt stijlvolle en comfortabele kleding voor mannen en vrouwen van alle maten en vormen. Met aandacht voor pasvorm en kwaliteit streeft Equalité ernaar om iedereen de mogelijkheid te geven om zich zelfverzekerd en modieus te kleden, ongeacht hun lichaamstype.

Vevani trendy en seizoensgebonden

Bij Vevani begrijpen ze dat mode meer is dan alleen kleding. Het is een manier om je persoonlijkheid te uiten en je zelfverzekerd te voelen. Daarom hebben ze een zorgvuldig samengestelde collectie van kleding en sneakers die voldoet aan de laatste trends en seizoensgebonden stijlen. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor dagelijks gebruik of de nieuwste sneaker releases, bij Vevani hebben we voor elk wat wils.

Duurzaam en ethische mode

Bij Vevani streven we ook naar duurzaamheid en ethische mode en werken samen met merken die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen en eerlijke arbeidsomstandigheden. Ze willen ervoor zorgen dat je niet alleen goed gekleed kunt gaan, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Bezoek de website of kom langs in onze winkel en ontdek de nieuwste trends op het gebied van kleding met merken zoals Won Hundred en Equalite en exclusieve sneakers (Yeezy, Air Jordan en Nike)

Vevani

Kruisweg 644
2132 CJ  Hoofddorp
info@vevani.nl

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00-18:00 uur
Woensdag 10:00-18:00 uur
Donderdag 10:00-18:00 uur
Vrijdag 10:00-21:00 uur
Zaterdag 10:00-18:00 uur
Zondag 12:00-18:00 uur
Vevani
vevani fashionstore

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info