Vacatures

Cadeau expert

IXIXI wat jij niet ziet

Cadeau expert bij IXIXI wat jij niet ziet

IXIXI Wat jij niet ziet is een cadeauwinkel gevestigd in Hoofddorp Winkelstad. Bij IXIXI Wat jij niet ziet vind je een groot assortiment aan cadeauartikelen, gadgets, kaarten en wanddecoratie. Wij doen er alles aan om een gevarieerd en wisselend assortiment te bieden. De laatste trends en nieuwste gadgets zijn te vinden bij ons in de winkel.

 

Contactgegevens

IXIXI wat jij niet ziet
Karin Bronkhorst
Polderplein 244
023-557 94 05
hoofddorp@ixixiwatjijnietziet.nl

ixixi wat jij niet ziet
ixixi wat jij niet ziet

Wie zoeken wij?

We zoeken een gezellig en mondig persoon die ons team 3 dagen per week wil komen versterken (4 dagen is een ook een optie).

Jouw job?

Als allround verkoopmedewerker sta je de klanten vriendelijk te woord en informeer je hen over de (werking van de) verschillende producten, en denk je mee en adviseer je bij de keuze van kaarten en cadeau’s.
Ook ben je verantwoordelijk voor de winkelpresentatie, kassa afhandeling en het inpakken van cadeau’s.

Jouw profiel

Je bent commercieel, flexibel, stressbestendig en werkt nauwkeurig. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent daarnaast enthousiast, klantgericht en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Stuur je sollicatie (brief en CV – bij voorkeur voorzien van pasfoto) zo snel mogelijk via mail naar hoofddorp@ixixiwatjijnietziet.nl

Type dienstverband

Parttime (3 of 4 dagen per week)

b

Parttime

}

in overleg

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info