Onze partners

Onze samenwerkingen

In Hoofddorp Winkelstad geloven wij in samenwerken met betrouwbare partners . Want alleen samen kunnen wij van Hoofddorp Winkelstad en daarmee Haarlemmermeer een mooie woon- en werk gemeente maken. Wij zijn ook trots op onze samenwerkingen en stellen ze graag aan u voor:

Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Door op zeer regelmatige basis samen te werken met de gemeente en dan vooral met het gebiedsmanagement kunnen zaken die gesignaleerd worden snel en doelmatig opgepakt worden. Dit is prettig voor zowel bezoekers als ondernemingen.

NMCX

NMCX

Samen met Haarlemmermeer Waterproof zetten wij ons actief in voor het klimaatbestendig maken van Haarlemmermeer. Daarbij ondersteunen wij de boodschap om onze polder waterproof in te richten.

Partners Hoofddorp Winkelstad Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw

Door de samenwerking met het Cultuurgebouw kunnen en mogen wij lokale talenten een podium geven.

Partners Hoofddorp Winkelstad Chainels

Chainels

Door gebruik te maken van het online platform en intranet van Chainels kunnen alle ondernemingen direct geinformeerd worden. Als een ondernemer een vraag of een tip heeft dan wordt deze gedeeld op Chainels. Ook alle nuttige informatie wordt hierop geplaatst, zodat alle ondernemers op hetzelfde moment de nodige informatie tot hun beschikking hebben.

Partners Hoofddorp Winkelstad Scholten Reclame

Scholten reclame

Scholten reclame helpt Hoofddorp Winkelstad al sinds jaar en dag met het ophangen, wisselen en verwijderen van alle buiten- en binnen communicatie. Door fijne en duidelijke communicatie zorgen zij altijd voor een prachtig resultaat.

Partners Hoofddorp Winkelstad Cultuurgebouw

Studio Zeeman en Burger

Een lokale samenwerking met Studio Zeeman en Burger zorgt voor een frisse huisstijl, waarbij lokale beelden worden gebruikt. Juist omdat deze twee heren Hoofddorp goed kennen is de samenwerking prettig en wordt er alles aan gedaan om Hoofddorp Winkelstad zo mooi mogelijk te laten zien.

circle of creators | Online marketing bureau Hoofddorp

Circle of Creators

Onze steun en toeverlaat als het gaat om onze website. Circle of Creators heeft onze website gemaakt en gezorgd dat er een koppeling tot stand kwam met Chainels. Hierdoor kunnen alle ondernemeningen de informatie over hun bedrijf direct laten zien op de website van Hoofddorp Winkelstad.

Groupcard

Groupcard

Bij GROUPCARD geloven ze in de kracht van de lokale gemeenschap, net zoals wij. Of je nu gemeenteambtenaar bent of de bakker op de hoek, je hebt een speciale binding met de school van je kinderen, het pleintje waar je vroeger zelf speelde of de sportclub waar je al zo vaak ”nou, nog eentje dan” tegen je vrienden zei. Wij kennen de lokale wereld, want lokaal betrokken zit in onze dna, en we zijn dan ook al meer dan 10 jaar de verbindende factor die inwoners, overheidsinstanties, ondernemers en de lokale samenleving bij elkaar brengt.

Giftcard Hoofddorp Winkelstad

Samen met Groupcard hebben wij de Giftcard Hoofddorp Winkelstad in het leven geroepen, waar ondernemingen en consumenten samenkomen om lokaal te blijven kopen. De Giftcard kan namelijk alleen gekocht en ingewisseld worden bij ondernemers in Hoofddorp Winkelstad. Hiermee zorgen wij samen dat de geldstromen in onze eigen omgeving blijven, waar een win-win situatie de belangrijkste pijler is.

Hidden Dissbilities

Hidden Dissabilities

Niet alle beperkingen zijn zichtbaar; sommige zijn verborgen en niet direct herkenbaar, zoals leermoeilijkheden, geestelijke gezondheidsproblemen en mobiliteits-, spraak-, visuele of gehoorstoornissen. Het dagelijks leven met een verborgen beperking kan voor veel mensen veeleisend zijn, maar het kan voor anderen moeilijk zijn om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd te herkennen, erkennen of begrijpen. Om deze bezoekers te helpen en zich welkom te voelen omarmen de ondernemers in Hoofddorp Winkelstad de Hidden Dissabilities organisatie.

Het dragen van een Zonnebloem-keycord laat zien dat hulp nodig kan zijn, en die hulp kan voor elke persoon anders zijn: het kan zo simpel zijn als een beetje meer tijd geven. Hoofddorp Winkelstad is als eerste winkelcentrum In Nederland lid van de Hidden Disabilities Sunflower  en de ondernemers trainen het personeel om de Hidden Disabilities Sunflower te herkennen en te erkennen. Als je tijd hebt, verdiep je dan gerust in de verborgen beperkingen zodat ook jij een kleine bijdrage kunt leveren in het helpen van mensen met een verborgen handicap.

Het dragen van de Hidden Disabilities Sunflower wijst mensen (waaronder personeel, collega’s en zorgverleners) er discreet op dat er misschien extra steun, hulp of wat meer tijd nodig is.

Neem contact met ons op

Say Hello!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Contact met ons opnemen mag altijd, wij staan je graag te woord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info