Onze partners

Onze samenwerkingen

In Hoofddorp Winkelstad geloven wij in samenwerken met betrouwbare partners . Want alleen samen kunnen wij van Hoofddorp Winkelstad en daarmee Haarlemmermeer een mooie woon- en werk gemeente maken. Wij zijn ook trots op onze samenwerkingen en stellen ze graag aan u voor:

Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Door op zeer regelmatige basis samen te werken met de gemeente en dan vooral met het gebiedsmanagement kunnen zaken die gesignaleerd worden snel en doelmatig opgepakt worden. Dit is prettig voor zowel bezoekers als ondernemingen.

NMCX

NMCX

Samen met Haarlemmermeer Waterproof zetten wij ons actief in voor het klimaatbestendig maken van Haarlemmermeer. Daarbij ondersteunen wij de boodschap om onze polder waterproof in te richten.

Partners Hoofddorp Winkelstad Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw

Door de samenwerking met het Cultuurgebouw kunnen en mogen wij lokale talenten een podium geven.

Partners Hoofddorp Winkelstad Chainels

Chainels

Door gebruik te maken van het online platform en intranet van Chainels kunnen alle ondernemingen direct geinformeerd worden. Als een ondernemer een vraag of een tip heeft dan wordt deze gedeeld op Chainels. Ook alle nuttige informatie wordt hierop geplaatst, zodat alle ondernemers op hetzelfde moment de nodige informatie tot hun beschikking hebben.

Partners Hoofddorp Winkelstad Scholten Reclame

Scholten reclame

Scholten reclame helpt Hoofddorp Winkelstad al sinds jaar en dag met het ophangen, wisselen en verwijderen van alle buiten- en binnen communicatie. Door fijne en duidelijke communicatie zorgen zij altijd voor een prachtig resultaat.

Partners Hoofddorp Winkelstad Cultuurgebouw

Studio Zeeman en Burger

Een lokale samenwerking met Studio Zeeman en Burger zorgt voor een frisse huisstijl, waarbij lokale beelden worden gebruikt. Juist omdat deze twee heren Hoofddorp goed kennen is de samenwerking prettig en wordt er alles aan gedaan om Hoofddorp Winkelstad zo mooi mogelijk te laten zien.

Partners Hoofddorp Winkelstad Blue Blood Media

Blue Blood Media

Onze steun en toeverlaat als het gaat om onze website. Blue Blood Media heeft onze website gemaakt en gezorgd dat er een koppeling tot stand kwam met Chainels. Hierdoor kunnen alle ondernemeningen de informatie over hun bedrijf direct laten zien op de website van Hoofddorp Winkelstad.

Neem contact met ons op

Say Hello!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Contact met ons opnemen mag altijd, wij staan je graag te woord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info