Welkom Gravida Hoofddorp

Welkom Gravida

Welkom Gravida!

Laat hier jouw babybuik vereeuwigen tot een prachtig 3D beeld. Ook voor Jolijn kinderkleding kun je terecht bij deze vrolijke dames! Ben je op zoek naar een unieke, tastbare herinnering aan je zwangerschap of wil je dit cadeau geven aan een vriendin, collega of (schoon)dochter? Gravida legt jouw zwangere lichaam vast met een 3D scanner en werken het resultaat uit in de vorm van een 3D zwangerschapsbeeldje.Het beeld wordt met de hand nabewerkt naar ieders smaak. Je kunt binnenlopen aan de marktlaan 160 of online een afspraak maken.

Wil je weten hoe ze bij Gravida precies te werk gaan? Een informatief filmpje kun je hier vinden.

Hoofddorp Winkelstad steunt Stichting Running Blind

Running Blind

Jeroen (voor 95% blind) is met zijn ‘Jeroens Balloons’ inmiddels geen onbekende meer in Hoofddorp Winkelstad. In de weekeinden voor Sinterklaas en kerst verraste Jeroen ruim 500 kinderen door onvermoeibaar prachtige balloncreaties te maken. De ondernemers van Hoofddorp Winkelstad doen graag iets voor hem terug.

Al eerder stelden we Jeroen aan je voor. Door zijn slechtziendheid duurt het maken van één creatie wat langer, maar niemand vindt dat een probleem. Het resultaat is namelijk het wachten meer dan waard. Jeroen blijft enthousiast, is onvermoeibaar en vol humor.

In zijn vrije tijd traint Jeroen bij Running Blind Amsterdam, een stichting die het mogelijk maakt, dat blinde mensen kunnen hardlopen en aan wedstrijden kunnen meedoen. Running Blind betekent vrijheid voor mensen zoals Jeroen.

 

De ondernemers van Hoofddorp Winkelstad zijn zeer enthousiast over Jeroen en brengen deze Stichting graag onder de aandacht. Ben jij ook enthousiast en wil je Jeroen verrassen, dan kun je iets overmaken op bankrekening NL09 SNSB 0872 3719 21 van Running Blind Amsterdam o.v.v. ‘Met dank aan Jeroen Balloons’.

Kerstfeest in Winkelstad Hoofddorp

Kerstfeest in Hoofddorp winkelstad

Het was de afgelopen weken gezellig druk in Hoofddorp Winkelstad waar bezoekers werden verrast met diverse kerstkoren, Kerstmannen en vrouwen. Het hele centrum is prachtig verlicht, waardoor de er een knusse sfeer ontstaat. Traditioneel start voor veel winkels na kerst de uitverkoop en hoe eerder je erbij bent, hoe groter de keuze!

De Kerstverlichting zorgt voor een gezellige en knusse sfeer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info