Iedere vrijdag, Burgemeester Van Stamplein Hoofddorp

Weekmarkt Hoofddorp

Weekmarkt Hoofddorp voor de beste kwaliteit en koopjes

De weekmarkt Hoofddorp staat iedere vrijdag op het Burgemeester Van Stamplein. Er staan wekelijks ruim 100 kramen foodtrucks met een zeer gevarieerd aanbod . De diverse kramen die onder andere groenten, kazen, broden en noten verkopen zorgen voor een grote varieteit aan produkten. Op de weekmarkt Hoofddorp is ook voor iedere bezoeker voldoende ruimte om kwalitatief hoogstaande producten te kopen. De uitermate goed gesorteerde kramen zoals bijvoorbeeld drogisterij, kleding, home-deco, bloemen en planten kramen zorgen voor een ruime keuze aan producten.

Iedere vrijdag van 09:00 tot 16:30

Iedere vrijdag staan er tussen 9.00 en 16.30 uur veel kramen in Hoofddorp Winkelstad. Buiten op het Burgemeester Van Stamplein tussen de Dirk vd Broek en de gezellige terrassen, waar je ook een lekker kopje koffie kunt drinken en kunt lunchen.  Heerlijk struinen tussen alle kramen waar marktkoopmannen en -vrouwen hun waren aanprijzen en jou van een goed advies voorzien. De sfeer is altijd gezellig en is inmiddels een ontmoetingsplaats waar mensen elkaar graag ontmoeten, een praatje doen en op zoek gaan naar de beste koopjes. Parkeren kan eenvoudig in de ondergrondse parkeergarages, hierdoor ben je altijd dichtbij de auto. 

Bereikbaarheid met het OV

Pal naast de weekmarkt Hoofddorp is ook de centrale bushalte waar veel verschillende lijnen een stop maken. Minimaal iedere 15 minuten stoppen de diverse lijnen aan de rand van de markt.

Fietsen naar de weekmarkt Hoofddorp

Op de fiets is de weekmarkt in Hoofddorp uitstekend te bereiken, ook is er gedacht aan ruim voldoende plekken om de fietsen te parkeren. Het Burgemeester Van Stam Plein ligt direct aan de doorgaande fietsroute van Hoofddorp.

Op de weekmarkt Hoofddorp vind je een ruim aanbod aan kramen.

Van verse producten tot kleding, schoenen en snuisterijen.

Iedere vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur ben je van harte welkom op het Burgemeester Van Stam Plein in Hoofddorp

Gerelateerde nieuwsberichten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info