Bekijk hier de video van het grote Sinterklaasfeest!

Hoofddorp viert een onvergetelijke Sinterklaasfeest vol vreugde

 

De feestelijke sfeer was gisteren tastbaar in Hoofddorp Winkelstad, waar Sinterklaas en zijn Pieten een hartverwarmend onthaal kregen. De dag, gevuld met muziek, lachen en magie, zal ongetwijfeld nog lang in de herinnering van de bezoekers blijven.

 

De festiviteiten begonnen al vroeg, met een warm welkom door Wethouder Marja Ruigrok en een enthousiaste menigte bij de hoge trap van winkelcentrum Vier Meren. De vreugde van de kinderen was onmiskenbaar toen Sinterklaas, begeleid door de vrolijke tonen van de Pietendisco en een DJ, zijn entree maakte.

 

Een van de hoogtepunten was de opening van de nieuwe selfie-kamer in de Be Your Selfie Tour. Sinterklaas, samen met zijn Pieten, demonstreerde hoe bezoekers daar unieke foto-herinneringen kunnen vastleggen, een initiatief dat jong en oud aansprak.

 

De Sint nam de tijd om de vragen van de kinderen te beantwoorden, waaronder de bezorgdheid over zijn verdwenen boek. Met een geruststellende glimlach verzekerde hij dat alles goed zou komen, waarna hij samen met Wethouder Marja Ruigrok leerde over het maken van een selfie, tot groot vermaak van het publiek.

 

Hoofddorp Winkelstad heeft wederom bewezen een fantastische gastheer te zijn voor dit geliefde Nederlandse feest. De organisatie bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke dag en kijkt uit naar de volgende evenementen in de aanloop naar 5 december.

Vragen? Neem contact met ons op!

Maandag
10.00 - 18.00 uur
Dinsdag
09.30 - 18.00 uur
Woensdag
09.30 - 18.00 uur
Donderdag
09.30 - 18.00 uur
Vrijdag
09.30 - 21.00 uur
Zaterdag
09.30 - 18.00 uur
Zondag
12.00 - 17.00 uur
Hoofddorp Winkelstad

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info