De feestdagen staan voor de deur en Winkelcentrum Hoofddorp is klaar om ze met stijl te verwelkomen! Dit weekend, op 16 en 17 december, verandert het winkelcentrum in een betoverend winterwonderland vol muziek, plezier en kerstmagie. Of je nu jong bent of oud, er is voor ieder wat wils in dit feestelijke weekend.

Zaterdag: Een Symfonie van Klanken en Gezelligheid

De zaterdag start met een muzikale traktatie in de passage van het winkelcentrum. Vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur kun je genieten van de melodieuze harpklanken van Bouke Feleus en de prachtige zang van John Stevens. Hun talenten zullen elkaar afwisselen en zorgen voor een betoverende sfeer.

Maar dat is nog niet alles! Om 12:30 uur verwelkomen we het Dickenskoor op het Polderplein en in de Vier Meren, een optreden dat zeker niet gemist mag worden. En alsof dat nog niet genoeg is, treedt vanaf 13:00 uur een hartverwarmend Gospelkoor op. Ook de zanggroep Cheers zal het centrum vullen met hun vrolijke deuntjes.

Zondag: De Grote X-MAS Meet and Greet Parade

Zondag staat in het teken van de ‘GREAT X-MAS MEET AND GREET PARADE’, die om 13:00 uur van start gaat. Bereid je voor op een spectaculaire parade met unieke TV-karakters – een droom voor kinderen en volwassenen om samen op de foto te gaan!

Vóór de parade begint, is er nog veel meer te beleven. Iris de Leeuw en het koor Cheers zullen optreden, en voor de kleintjes is er een speciale workshop van de Stichting Kinderopvang Hoofddorp, waar ze van 12:00 tot 16:00 uur hun eigen kerststukjes kunnen maken.

Een Warme Uitnodiging

Dit weekend belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die deelneemt. Winkelcentrum Hoofddorp nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de feestelijkheden. Kom en ervaar de vreugde en warmte van de kerstperiode, geniet van de muziek, de optredens, en de onvergetelijke momenten met familie en vrienden.

We zien je graag dit weekend!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info