Patisserie Rogier

okt 5, 2021 | Geen onderdeel van een categorie | 0 Reacties

Links patissier Dennis Dekker en rechts patissier en eigenaar Rogier Tetteroo

Per 1 oktober hebben Jacqueline en Rogier The Pastry Kitchen overgenomen en zal deze mooie patisserie een verjonging ondergaan. Rogier is een echte vakman, vanaf jongs af aan heeft hij verschillende stappen gezet om uiteindelijk een eigen patisserie te starten. Hij heeft o.a. de Gouden Gard gewonnen, bij Huize van Wely, Huis ter Duin en Tummers gewerkt. 

Vincent en Marijke

Van Tummers kent hij Vincent en Marijke. Vincent en Marijke hebben een mooie leeftijd om de zaak over te doen naar de jongere generatie. Uiteindelijk is Rogier de gelukkuge nieuwe naamgever aan en is de winkel omgedaaopt naar Patisserie Rogier.

De liefde voor mooie patisserie

Jacqueline werkt al een lange tijd in het onderwijs, als docent economie en economie & ondernemen. Samen met Rogier vormt dit een mooie combinatie om een eigen bedrijf te runnen. Door Rogier is zij aangestoken voor de liefde van mooie patisserie.  

Hoge kwaliteit voor een breder publiek

De producten zullen van hoge kwaliteit blijven, maar naast het huidige assortiment gaan zij inspelen op een breder publiek. Een groter assortiment (verschillende soorten koeken en producten to-go) en meer gebruik maken van de koffie/thee faciliteiten. Klanten komen bij Patisserie Rogier voor hoogstaande patisserie, goede koffie een rustig moment, of een koek en een snelle koffie/thee to-go. 

Kruisweg 642
2132 CJ Hoofddorp
06 20537807
www.patisserierogier.nl
patisserierogier@gmail.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info