DOE MEE

KLEURWEDSTRIJD MET LEUKE PRIJZEN

About

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Hoofddorp Winkelcentrum dit jaar een speciale kleurplatenwedstrijd organiseert in het thema van Sinterklaas! 

Dit is een geweldige kans voor kinderen van alle leeftijden om hun creativiteit te tonen en tegelijkertijd kans te maken op fantastische prijzen.

Vanaf 19 november kun je de officiële kleurplaten ophalen bij geselecteerde winkels in ons winkelcentrum. Deze kleurplaten zijn niet alleen leuk om in te kleuren, maar hebben ook leuke puzzels op de achterkant, voor dubbel plezier! Deze speciale kleurplaten worden aangeboden door Liefs uit Haarlemmermeer.

De ingekleurde plaat kan uiterlijk 3 december ingelevert worden bij één van de deelnemende winkels. Elk kunstwerkje wordt met zorg bekeken door onze jury, en de winnaars worden gekozen op basis van creativiteit en originaliteit.

Deelnemende

winkels

Patisserie Rogier

Zoet & Zalig

De Spice Land

Alexanderhoeve

Boekhandel Stevens

Terre Des Hommes

Kinepolis

De prijsuitreiking vindt plaats op 6 december. Wij berichten de winnaar persoonlijk. We hebben een aantal leuke prijzen klaarstaan! 

DOE MEE

Deze wedstrijd is een prachtige manier om in de Sinterklaasstemming te komen. We moedigen alle kinderen aan om deel te nemen en hun kunstwerken met ons te delen. Het is een tijd van vreugde, creativiteit en gemeenschapsgevoel in Hoofddorp Winkelcentrum.

We kijken uit naar de kleurrijke creaties en wensen iedereen veel plezier en succes!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info