workshop 5 mei bevrijdingsdag hoofddorp winkelstad

Zomermarkt en start Fanfare Festival 

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni, zal na het grote succes van vorig jaar, de 2e editie van het MHM Markt & Muziek Hoofddorp plaatsvinden. Op het Burgemeester van Stamplein midden in het centrum, kan je twee dagen lang snuffelen op de rommelmarkt, vintage-retro-brocante-antiekmarkt en koopjes jagen op de braderie. Er zijn verenigingen die zich presenteren, animatie en ander vermaak voor de kinderen en een Pokemonplein, waar items geruild en verhandeld kunnen worden. Ook is het de start van het Fanfare festival! Er is doorlopend livemuziek verzorgt door een scala aan muziekgezelschappen. Een aantal foodtrucks bieden samen met de lokale horeca de mogelijkheid om ook voor de inwendige mens te zorgen. Bezoek de markt of huur een kraam voor het aanbieden van je overtollige huisraad. Zowel particulieren als ondernemers bieden hun gebruikte en nieuw waar tijdens deze zomermarkt. De winkels van Hoofddorp Winkelstad zijn ook op beide dagen de gehele middag geopend.

Blok 1 of 2 juni in je agenda en kom naar Hoofddorp voor één brok gezelligheid op het grote plein! Parkeren kan in Parkeergarage Burgemeester van Stamplein.                  

Data voor juni 2024 

Zaterdag 1 juni  & 2 juni  Het Voorafje: in combinatie met MHM Markt & Muziek doorlopende livemuziek met zittende, staande en lopende orkesten in en rond het winkelcentrum.
Dweilorkesten die optreden:
– Nu je er toch band
– De Schuimkragen – Haarlem
– De Blaasbalgen – Leidschendam
– De Drumgabbers – Delft
– Booh!! – Regio Haarlem

Zondag 2 juni FanfareFestival, de aftrap! 
Optredens van:
– Show & Marchingband DaCapo – Lisse
– Muziekvendel Nardinc – Naarden 

Voor het totale programma van het Fanfare Festival kijk hier: Fanfare Festival

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info