Lieve Bezoekers van Hoofddorp Winkelstad,

Dankzij jullie werd 2023 een extra mooi jaar voor Hoofddorp Winkelstad!
De terrasjes zaten weer vol en er werd gezellig gewinkeld. Wij organiseerden met veel plezier verrassende evenementen, mooie sfeerverlichting en nog meer fleurige plantenbakken dan ooit tevoren. De feestelijke ontvangst van Sint en Pieten en de fantastische X-Mas Meet & Greet Parade toverde pas nog een heerlijke lach op de gezichten van jong en oud.

Het overdekte deel Vier Meren werd feestelijk heropend met prachtige nieuwe winkels en horeca. Ook op andere plekken kwamen nog meer mooie nieuwe winkels en restaurants. En er ligt nog veel meer in het verschiet, want ook in 2024 wordt keihard doorgewerkt aan een nog fraaier en completer Stadscentrum met allure.

Onze bezoekers waarderen, naast onze klantvriendelijke en servicegerichte onder- nemers, vooral ook het onderscheidende karakter van ons Centrum met een compact en compleet aanbod van 400 winkels, restaurants en dienstverleners, de goede bereikbaarheid en het ruime en voordelige parkeren. En dat wordt alleen nog maar beter.

Wij bedanken jou hartelijk voor je bezoek en aankopen in het afgelopen jaar. Ook in 2024 ben je weer van harte welkom!

Wij wensen iedereen gezellige feestdagen en een heel gezond en mooi 2024!

Namens alle ondernemers in Hoofddorp Winkelstad

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info