Vacatures

Aankomend verkoper

Etos

Service & Sales Lead

Van goede verzorging door een hecht team, tot het verkwikkende effect van betekenisvol werk. Een plek waar je met jouw blik, jouw talent anderen kunt helpen lekker in z’n vel te zitten. Samen met 5400 collega’s, waarvan 2400 gecertificeerde drogisten, staan we iedere iedere dag klaar voor onze klant.

Bij Etos willen we dat elke klant het gevoel heeft dat het om haar draait, we zetten haar daarom altijd voorop. Door oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen bieden we onze klanten in de winkel de allerbeste service. Door persoonlijk en betekenisvol contact te maken, creëer je een unieke connectie waarmee jij hét verschil maakt.

Wil jij iedere dag het beste uit jezelf halen? Voor onze Etos winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste (Aankomend) Verkoper. Samen met collega’s zorg je ervoor dat elke klant het gevoel heeft dat het om haar draait. Met oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen voorzie jij onze klanten van de Allerbeste Service! Een afwisselende baan waarbij jouw enthousiasme en verkooptalent volledig tot hun recht komen. Zo maak jij hét verschil, iedere dag weer!

Lees de gehele vacature op https://werk.etos.nl/vacature/1366/service-sales-lead-226 

Bloemenweijden
Bloemenweijden

Wat wij jou bieden?

 • Waarom jij je goed voelt bij Etos? 

  • Omdat je een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden ontvangt;

  • Omdat je in een team met enthousiaste, inspirerende collega’s werkt; 

  • Omdat wij je helpen je verder te ontwikkelen op allerlei verschillende thema’s; 

  • Omdat je mooie kortingen ontvangt op de producten van Etos en Albert Heijn, maar ook op bijvoorbeeld je sportabonnement; 

  • Omdat wij je helpen lekker in je vel te zitten! 

Type dienstverband

b

Bijbaan

}

12 uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info