Wens-Tas

Wen’s Tas verkoopt producten van hoge kwaliteit, merken zoals iXXXi Jewelry, Karma, Chabo Bags en Label88 ontbreken niet in de collectie. Het grootste streven is om de kwaliteit van de lederen tassen hoog en betaalbaar te houden. Wen bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en door kleine aantallen in te kopen, wordt de collectie elke vier weken aangevuld met de nieuwste items!

Triple Super

We hebben een uitgebreid en zeer wisselend assortiment met o.a.:

Speelgoed, deco, tuinartikelen, potten, tassen, schoolartikelen, gereedschap, zomer sjaals, ventilatoren, bbq spulletjes, gadgets, munten, postzegels, kantoorartikelen, wenskaarten, boeken, bad-, slaap-, keuken-, woonkamer accessoires en nog veel meer!

Ons logo staat precies voor het concept:

Super kwaliteit
Super producten!
Super prijzen!
Wij bieden alle producten zo scherp mogelijk aan, zodat er telkens leuke en nieuwe spulletjes in de winkel klaar staan voor u! Zo blijft winkelen bij ons altijd leuk en verrassend! We hopen u snel te mogen verwelkomen en te verrassen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info