Bakker Gerard

Bakker Gerard bakt voor u het lekkerste brood. Naast de verkoop van ons groot brood- assortiment kunnen wij ook uw belegde broodjes of uw complete lunch verzorgen en staan wij tevens als banketbakker altijd voor u klaar. Wij kunnen elke gewenste taart voor u maken. Onze bakkerij was sinds 1900 gevestigd aan de Tuinweg 14 te Hoofddorp en sinds juli 2006 zijn wij verhuisd naar de Hoofdweg op nummer 730a!

Sinds de oprichting van onze bakkerij, bakken wij op ambachtelijke wijze ons eigen brood en banket. Dus echt ambachtelijk vakwerk. Dat is ook een van de redenen waarom wij trots zijn op onze producten. Met zorg en liefde worden de producten voor u gemaakt. Kom eens bij ons binnenstappen om onze producten zelf te proberen.

Multivlaai

Bent u jarig of wilt u iemand bedanken? Kies een vlaai uit ons heerlijke en ruime assortiment verse vlaaien. Bij MultiVlaai kunt u zowel hele als halve vlaaien bestellen, maar ook losse puntjes. Zo kunt u eindeloos combineren en verschillende smaken proeven. Naast vlaaien kunt u bij ons ook terecht voor lekkere taarten, fototaarten en speciaal gebak. Bestel vandaag voor 13:00 uur, dan heeft u de vlaai morgen in huis of op kantoor!

Patisserie Rogier

Samen met mijn vrouw Jacqueline ben ik de uitdaging aangegaan om het publiek van Hoofddorp en omgeving te verrassen met onze mooie winkel. Wij willen u graag kennis laten maken met topproducten op het gebied van chocolade en patisserie. We zijn enorm trots op ons team en vinden het heerlijk om iedereen elke dag verse producten aan te kunnen bieden.Ook voor feesten, partijen en andere gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Met veel plezier denken wij met u mee voor de juiste invulling van uw bestelling. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info