Inkredible Tattoos & Piercings

Inkredible Tattoo’s & Piercings is een gevestigde naam in de branche en vertegenwoordigd meer dan 20 jaar ervaring. Onze studio in Hoofddorp staat, inmiddels al bij velen, bekend om haar open en gezellige sfeer, waar iedereen zich welkom en thuis zal voelen!

Gevestigd aan de Kruisweg 640A in het centrum van Hoofddorp, ontvangen wij dagelijks onze klanten om hen te helpen bij het uitzoeken of plaatsen van een tattoo of piercing.

Onze studio is ruim opgezet met een gezellige ruimte, waar je ongestoord in onze mappen kunt zoeken of je ideeën met ons kan doorspreken.

Wij zijn GG&GD gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan gerust even langs in de studio!

Balance in Beauty

De schoonheidspraktijk van Hoofddorp en omgeving. Welkom in onze sfeervolle praktijk waar we net een stapje verder gaan.
Top behandelingen voor dames, heren en jeugd.

We maken gebruik van de nieuwste technieken, high tech apparatuur en gericht op huidverbetering en anti aging.
Ook voor botox en fillers kunt u in de avonduren op afspraak terecht bij een gerenommeerd cosmetisch arts waar we mee samenwerken.

Onze kennis en kunde van behandelingen en apparatuur zijn up-to-date, we zijn HBO opgeleid, werken met natuurlijke ingrediënten en de beste merken en uiteraard proefdiervrij.
Neem plaats op onze luxe wellness bank en ….. GIVE YOUR SKIN A PERSONAL TOUCH

Derma2Care

Heb jij een vraag over een product, behandeling of huidaandoening? Wij geven je graag advies tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult. Aan het einde van het consult ga je met een volledig behandelplan en een stralende huid de deur uit.

Bij Derma2Care kun je optimale zorg en service verwachten in een veilige en plezierige omgeving. Bij Derma2Care werken professionals met een afgeronde HBO opleiding. Wij zijn geen artsen, geen schoonheidsspecialisten, maar gediplomeerde en gedreven huidtherapeuten.

Al onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en vallen onder de kwaliteitswet BIG. De huidtherapeuten zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Het professionele en betrouwbare team van Derma2Care werkt met de meest geavanceerde apparatuur die er op de markt verkrijgbaar is.

Golden Touch

Wij een Thaise massagesalon in Hoofddorp waar iedere dag professionele Thaise massages zonder enige vorm van erotiek. De massages worden uitgevoerd door klantvriendelijke Thaise medewerksters met jarenlange ervaring. U kan ook bij ons andere diensten laten behandelen zoals : Wimpers extension , wimpers / wenkbrauwen verven , gezicht behandelingen waaruit u kan kiezen Basic , Deluxe en Premium gezicht behandeling , voetmassage , pedicure en manicure. Gemiddeld zijn er dagelijks 4 dames aanwezig.

Wij zitten in het centrum van Hoofddorp en zijn 7 dagen in de week geopend.

In tegenstelling tot vele salons hebben wij een transparante zaak met een frisse uitstraling gecreëerd waarbij kwaliteit voorop staat en u zich enigszins in Thailand waant. Behalve dat u bij ons kunt kiezen voor de reguliere Thaise massages zijn wij met name gericht op klanten met (specifieke) klachten.

Na een oriënterend gesprek proberen wij de vinger op de zere plek te leggen en passen onze behandeling hierop aan.
Als u tevreden bent zijn wij dat ook. U kunt ook samen met uw partner een massage nemen

Komt u gerust eens langs en maak een afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info