Van Groenigen Makelaardij

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring als makelaar in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij (verhuur/verkoop/aankoop), bedrijfsmatig onroerend goed (verhuur/verkoop/aankoop) en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten.

Keijser & Drieman NVM Makelaars B.V.

Keijser & Drieman is een makelaarskantoor zonder blabla.

Als u met ons in zee gaat, doen we ons uiterste best om u goed te informeren en alleen realistische verwachtingen te wekken. U kunt rekenen op de inzet van ons hele team dat graag net iets meer doet dan u zou verwachten.
Misschien verklaart dit waarom we al jaren de best verkopende makelaar in de Haarlemmermeer zijn. En in Haarlem zijn we hard op weg om dat te worden.

Onze klanten herkennen en waarderen onze nuchtere opstelling. Ze praten er graag over met anderen. Misschien bent u ook zo bij ons terecht gekomen?

Verschuur Makelaardij

Verschuur makelaardij is een modern makelaarskantoor, laagdrempelig maar met uitsluitend oog voor de klant. Persoonlijke en vakkundige begeleiding staan centraal.

Binnen het kantoor is het tevens mogelijk Uw mogelijkheden te bespreken op het gebied van hypotheken, verzekeringen en belastingadvies.

Verschuur makelaardij is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed en is ingeschreven in het SCVM register, zodat U als klant weet dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info