Makelaarshuijs Eikelenboom

Of het nu om verkopen of aankopen gaat, een woning, een appartement of een bedrijfspand,  het is een traject met grote belangen, spanningen en emoties. Voor de makelaar in Hoofddorp e.o. ben je bij Makelaarshuijs Eikelenboom aan het goede adres, vooral voor maatwerk-oplossingen en persoonlijk contact.Na een vrijblijvend gesprek verstrekken wij je kosteloos en vrijblijvend een verkoopadvies en een offerte voor onze dienstverlening die voor je op maat wordt gemaakt.Je kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in bedrijfs onroerend goed en commercieel vastgoed taxaties.Makelaarshuijs Eikelenboom is lid van NVM-Wonen en NVM-Business, voor zowel woningen als bedrijfsvastgoed, beëdigd en gecertificeerd en ingeschreven bij VastgoedCert en NRVT en aangesloten bij de validatie-instituten NWWI en TMI. Kortom de makelaar van Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving en de taxateur voor de Haarlemmermeer en omstreken.Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Hoofddorp, waar altijd wel tijd is voor een kopje koffie of thee, strekt ons werkgebied zich uit door de gehele Haarlemmermeer en omliggende gemeentes, zoals Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hillegom, en Aalsmeer.

Van Groenigen Makelaardij

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring als makelaar in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij (verhuur/verkoop/aankoop), bedrijfsmatig onroerend goed (verhuur/verkoop/aankoop) en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten.

Keijser & Drieman NVM Makelaars B.V.

Keijser & Drieman is een makelaarskantoor zonder blabla.

Als u met ons in zee gaat, doen we ons uiterste best om u goed te informeren en alleen realistische verwachtingen te wekken. U kunt rekenen op de inzet van ons hele team dat graag net iets meer doet dan u zou verwachten.
Misschien verklaart dit waarom we al jaren de best verkopende makelaar in de Haarlemmermeer zijn. En in Haarlem zijn we hard op weg om dat te worden.

Onze klanten herkennen en waarderen onze nuchtere opstelling. Ze praten er graag over met anderen. Misschien bent u ook zo bij ons terecht gekomen?

Verschuur Makelaardij

Verschuur makelaardij is een modern makelaarskantoor, laagdrempelig maar met uitsluitend oog voor de klant. Persoonlijke en vakkundige begeleiding staan centraal.

Binnen het kantoor is het tevens mogelijk Uw mogelijkheden te bespreken op het gebied van hypotheken, verzekeringen en belastingadvies.

Verschuur makelaardij is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed en is ingeschreven in het SCVM register, zodat U als klant weet dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info