America Today

America Today – The brand inspired by the American College Lifestyle

Sinds 1989 is America Today de ‘place to be’ voor Amerikaanse merken. Eastpak, Levi Strauss, Wrangler en Russell, allemaal brands die wij als eersten in Nederland verkochten. Met de introductie van ons eigen label kunnen we daar nog een primeur aan toevoegen: een Dutch-born brand geïnspireerd op de American College Lifestyle. Onze formule is niet te stoppen en heeft onderhand meer dan 70 winkels en actieve webshops in Nederland, België en Duitsland voortgebracht.

ANWB

 

Bristol

Intersport DUO Hoofddorp is met ruim 1500 m² de grootste sportwinkel van Hoofddorp. Onlangs heeft onze winkel een totale metamorfose ondergaan. Met een nieuwe indeling, om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Naast de ruime collectie die u van ons gewend was, hebben wij een aantal artikelgroepen iets meer aandacht gegeven in onze winkel. Zo is de hardloopafdeling nog ruimer geworden en onder de naam Fit 4 Run krijgt u zeer deskundig advies met behulp van een statische en dynamische analyse. Ook de sneakers hebben een prominente plek in de winkel gekregen onder de naam Sneakerpoint, met de nieuwste modellen in een trendy omgeving.
Op onze vernieuwde tweede verdieping hebben wij een uitgebreide collectie voetbal- en hockey artikelen. Om te beslissen welke schoenen en/of sticks het beste bij jou passen, bieden wij de mogelijkheid om de artikelen te testen op een doel. Zo weet je zeker dat je aankopen helemaal naar wens zijn.
De winkel is goed bereikbaar met de auto. Het winkelcentrum heeft vijf parkeergarages en verschillende zones waar goedkoop kan worden geparkeerd. Ook met openbaar vervoer is Hoofddorp goed te bereiken. De bushalte Marktplein wordt door veel bussen aangedaan en ligt op een paar minuten lopen van de winkel.

H&M

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info