Anak Blitar

Authentiek Indonesië in Hoofddorp
Anak Blitar staat in Hoofddorp en omstreken bekend om haar authentieke Indonesische keuken. De naam van dit eethuis is bedacht door de vorige Indonesische eigenaar. Het verwijst naar de stad Blitar op Java en betekent vrij vertaald ‘kind van Blitar’; een verwijzing naar Indonesië.

Bar Bistro Joseph|Josephines |

Ontmoet Josephine: sprankelend als de Roaring Twenties met een vleugje New York chic. Ze heeft meer dan 40 wijnen open die allemaal het proeven meer dan waard zijn en ze shaket de mooiste cocktails voor je. Én ze serveert eigenwijze bites: kleine internationale topgerechten die je deelt met je vrienden terwijl je aan de bar zit of relaxed achterover leunt in één van Josephines Chesterfield banken. Vergeet de tijd. Welkom bij Josephines.

Restaurant Elders

Restaurant Elders is een gezellig en informeel restaurant met een warm interieur.

Dit, in combinatie met onze No Nonsens sfeer en heerlijke gerechten, maakt Elders een zeer aantrekkelijke plek waar mensen elkaar ontmoeten om gezellig te lunchen, te borrelen en natuurlijk te dineren.

Bij Elders bent u welkom in de grootste betekenis van het woord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info