The Stone

Esprit is een internationaal fashion label, dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit. Opgericht in San Francisco, door Susie en Doug Tompkins, werkt Esprit vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid, vermengd met een zonnige Californische levenshouding.

House of Tall B.V. (Pretty Tall)

Bij House of Tall vind je het grootste assortiment kleding voor lange vrouwen en lange mannen. Hip en stoer. Met daarbij een grote keuze in schoenen in grote maten.

Kom naar de winkel aan de Kruisweg in Hoofddorp en overtuig jezelf van de enorme keuze broeken in lengtematen 36", 38" en voor de heren ook nog lengte 40!

Zoek je een skinny model, straight of bootcut? Met lage of hoge taille? En mét of zonder damaged of destroyed plekken? Bij ons geen probleem!

Dat is nog eens leuk shoppen. Alles in de winkel is lang genoeg; broeken, jurkjes, jeans, jassen, blouses, truien, vesten en ook sportkleding.

We adviseren je graag in onze winkel, waar we je ontvangen met een lekker kopje koffie of thee.

Tot gauw!

Vero Moda

VERO MODA is het favoriete merk van de modebewuste, zelfstandige jonge vrouw die goed gekleed wil zijn en minder wil uitgeven. VERO MODA biedt kwalitatieve, betaalbare en inspirerende kleding voor de jonge vrouw die er goed uit wil zien en plezier wil hebben. Bij VERO MODA vindt de klant de juiste kleding voor de juiste prijs en kan daardoor zelf bepalen hoe ze de mode wil volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info