Hemelvaartsdag van 12:00 tot 16:00 uur

Circusdirecteur & friends

Op Hemelvaartsdag worden de bezoekers van Hoofddorp Winkelstad verrast met hoog bezoek van een heuse circusdirecteur. En hij neemt ook nog zijn vrienden mee! Zo zijn er ook twee ballonnenclowns die ballonnen uitdelen aan alle kinderen die een ballon mee naar huis willen nemen. Als speciale verrassing neemt hij ook zijn grootste knuffelbeer mee. De beer is drie meter hoog, heeft een hoog knuffelgehalte en wil heel graag met iedereen op de foto.

Circusdirecteur meet & greet

Wil jij vragen stellen aan de circusdirecteur? Dan moet we wel een ladder meenemen, want hij wil perse op stelten de boel op stelten zetten in Hoofddorp! Dus wil je hem iets vragen, schrijf het dan vast op een papiertje, gegarandeerd dat je dan een antwoord krijgt.

Van 12:00 tot 16:00 uur

Waar dit illustere gezelschap zich bevind op welk moment van de dag is onmogelijk vast te leggen. Ze gaan namelijk precies daar naartoe waar het gezellig is. Dus op de pleinen, in het Polderplein Binnen, de Vier Meren en door de gezellige straatjes die Hoofddorp Winkelstad rijk is.

circusdirecteur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info