Hair Health & Wealth evenement

Hair Health and Wealth

Een mega sterke combinatie, zodat jij als vrouw zelfverzekerd kunt shinen met de beste versie van jezelf.

Ben je op zoek naar het geheim achter glanzend, prachtig haar? Wil je een leven vol vitaliteit en zelfverzekerdheid leiden? Verlang je naar een sterkere financiële basis om je dromen waar te maken? Dan is het exclusieve lifestyle-event Hair Health & Wealth het perfecte event voor jou!

Wanneer en Waar?

Datum: 6 september
Tijd: 18:00 – 22:00 uur
Locatie: Nozem Hoofddorp | Concourslaan 26

Ontdek het Geheim achter Stralend Haar

Tijdens dit unieke evenement leer je van experts in haarverzorging en gezondheid hoe je je haar kunt verbeteren en laten stralen. Van natuurlijke remedies tot de nieuwste producten op de markt, je krijgt toegang tot waardevolle informatie die je meteen kunt toepassen.

Wat kun je verwachten?

💇🏼‍♀️HAIRCARE💇🏼‍♀️

– Leer alle ins en outs over hoe je stralend haar krijgt.  Ondek de verschillende “hoofdhuidproblematieken”, de keuzes van producten en welke bij jouw haartype past”.

🫦SKINCARE🧖🏾‍♀️

– Ondek hoe je bepaalde huidproblemen kunt oplossen met de juiste verzorging, producten en behandelingen. 

🫐🥑HEALTHY FOOD🥦🍑

– Leer hoe je met de juiste voeding en supplementen je de vitale processen in je lichaam weer in goede banen kunt leiden.

💸WEALTH💸

– Ontdek je welke doeltreffende strategieën je kan toepassen om financiële rust, zekerheid en onafhankelijkheid te creëren voor nu en in de toekomst.

Reserveer Je Plek Vandaag

Mis deze kans niet om je gezonde levensstijl naar een hoger niveau te tillen en je persoonlijke welzijn te verbeteren. Reserveer vandaag nog je plek voor het Hair Health & Wealth evenement op 6 september bij Nozem Hoofddorp.

Over Nozem Hoofddorp

Nozem Hoofddorp staat bekend om de heerlijkste gerechten en het fantastische uitzicht vanaf het dakterras. Met een toegewijd team streven zij ernaar om gasten te voorzien van lunches, diners en lekkere drankjes.

We activate females with knowledge, skills, confidence and network to succeed in business.

This event will be hosted by Leading Females

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info