Creatief de Herfst in met de Kinder Workshop in Hoofddorp Winkelstad! 

De bladeren veranderen van kleur, de lucht wordt frisser en de gezelligheid van de herfst is overal om ons heen. Terwijl Hoofddorp Winkelstad zich hult in herfstige sferen, hebben we iets speciaals in petto voor onze jongste bezoekers!

Een Workshop Vol Herfstplezier In het hart van Hoofddorp Winkelstad introduceren we een unieke kinderworkshop: ‘Maak je eigen Herfst-Tak’. Deze workshop is speciaal ontworpen om kinderen de kans te geven hun creativiteit te uiten en tegelijkertijd de schoonheid van de herfst te waarderen.

Wat kunnen de kinderen verwachten?

Een interactieve sessie waar ze hun eigen herfst-tak kunnen creëren met natuurlijke materialen zoals eikeltjes, veren en plukjes wol. De mogelijkheid om hun tak te personaliseren met handgemaakte wolvilt details zoals een blad en kraal.

Waarom meedoen?

Educatief: Deze workshop is niet alleen leuk, maar ook educatief. Kinderen leren over de verschillende elementen van de natuur en hoe ze deze kunnen gebruiken in kunst.

Sociaal: Het is een geweldige kans voor kinderen om nieuwe vrienden te maken en samen te werken aan hun creatieve projecten.

Herfstige gezelligheid: Na de workshop kunnen de kinderen hun unieke herfst-tak mee naar huis nemen, een perfecte decoratie voor deze tijd van het jaar!

Praktische Informatie

Of je nu al schatten hebt verzameld tijdens herfstwandelingen of gewoon zin hebt in een creatieve middag, we hebben voldoende materialen voor iedere deelnemer.

Waar?

In het centrum van Hoofddorp Winkelstad. 

Wanneer? 

Zondag 8 oktober 2023 om 12:30 uur. 

Kosten?

De workshop is gratis. Er kan gezellig aangeschoven worden.

De herfst is een seizoen vol wonderen, vooral voor nieuwsgierige jonge geesten. Kom naar Hoofddorp Winkelstad en laat je kinderen de magie van de herfst ervaren door hun eigen creativiteit. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Voor meer evenementen en activiteiten in Hoofddorp Winkelstad, houd onze website in de gaten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info