Ladies Night Kinepolis

Ladies night

Wat is er nou leuker dan op een woensdagavond ontvangen worden in Kinepolis Hoofddorp, samen met een vriendin, kennis of buurvrouw en de Ladies Night Kinepolis beleven?

Alle zalen vertonen dezelfde film: All Inclusive en starten op een ander tijdstip, zodat je ruim de tijd en de ruimte krijgt om alle leuke kraampjes te bezoeken. Verschillende ondernemers staan klaar om je te informeren over de producten die iedere vrouw nodig heeft.

 

ladies night Kinepolis

All Inclusive

In deze komedie wordt de relatie tussen Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) zwaar op de proef gesteld, als Sylvie tijdens een vakantie naar een resort aankondigt een pauze in te willen lassen.

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

15 mrt. 2023 18:00 – 23:00

Kinepolis Hoofddorp, Raadhuisplein 12

Tickets bestel je hier

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info