Meerlive 2023

Meerlive 2023 | 8, 9 & 10 september

Genieten van live muziek, Hollandse hits en fantastische DJ’s doe je in Hoofddorp Winkelstad! Uiteraard kun je drankjes drinken, iets lekkers eten en waar het allemaal uiteindelijk om gaat: elkaar ontmoeten en een gezellig feestje vieren.

Artiesten van het eerste uur

Op Meerlive staan altijd Nederlandse artiesten waar we trots op zijn. Ook de huisband van het eerste uur uit Groningen: TOF! Partyband is uiteraard weer van de partij en zorgen er, zoals ieder jaar, weer voor dat we lekker uit ons dak kunnen gaan met zowel Nederlandstalige als internationale covers. En natuurlijk laat onze huisvriend Wolter Kroes ons heerlijk meezingen met zijn grootste hits. 

Backstage

Nieuw dit jaar is dat, voor degenen die dat willen, er een grote backstage ruimte wordt ingericht, waar je de Meerlive artiesten kunt ontmoeten. Daarbij komt dat je je hier niet druk hoeft te maken om je drankje & hapje, dat is allemaal all-in. Een beperkt aantal kaarten zal aangeboden worden via de ticketshop.

Line-up 2023

Wil je precies weten welke artiesten je op welke dag kunt verwachten? Check dan regelmatig de line-up, alle artiesten stellen we zo snel als maar mogelijk voor.

Meerlive tip

Als je geen minuut wilt missen, dan is een passe-partout hartstikke voordelig. 

Ticket per avond: € 15,–
Passe-partout: € 35,–

Tickets

Tickets bestel je online via de website van Meerlive

Openingstijden

Vrijdag 8 september 20.00 – 01.00 uur
Zaterdag 9 september 20.00 – 01.00 uur
Zondag 10 september 14.00 – 19.00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info