modeshow terre des hommes

Geweldig dat Terre des Hommes Hoofddorp op 10 juni een modeshow organiseert met tweedehandskleding!

Wat doet Terre des Hommes?

Terre des Hommes is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen en het bestrijden van kinderuitbuiting. Het organiseren van een modeshow met tweedehandskleding is een fantastisch initiatief, omdat het niet alleen bewustzijn creëert over duurzaamheid in de mode-industrie, maar ook bijdraagt aan het ondersteunen van het goede werk van Terre des Hommes.

Modeshow met parels uit de winkel

Een modeshow met tweedehandskleding laat zien dat tweedehandskleding stijlvol en trendy kan zijn. Het geeft jou de kans om unieke en betaalbare kledingstukken te ontdekken, terwijl ze ook een positieve impact hebben op het milieu.

Outfits en tips

Tijdens de modeshow zie je verschillende outfits en stylingtips, waarbij je de veelzijdigheid van tweedehandskleding gaat ontdekken. Je kunt looks samenstellen voor verschillende gelegenheden, zoals casual, zakelijk, avondkleding, enzovoort.

Alle leeftijden

Modellen van verschillende leeftijden en lichaamstypes zijn te bewonderen. Je ontdekt onder andere het verhaal achter de donaties.

Terre des Hommes Hoofdorp

Locatie modehow

Concourslaan 11

Locatie winkel

Concourslaan 17

2132 DH Hoofddorp

 

 

Shows

Show 1 13:30 uur  
Show 2   15:00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info