Zondag 8 mei

moederdag

Op moederdag verwennen we alle moeders, partners en oma’s om te laten zien dat we veel van ze houden en dank baar zijn voor datgene wat ze voor ons betekenen. Moederdag in Hoofddorp Winkelstad maakt het jou makkelijk om van zondag 8 mei een prachtige dag te maken!

Moederdag in Hoofddorp Winkelstad

Op zondag 8 mei zijn de meeste winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Een tip: chack vantevoren altijd even de website of socials van jouw favo winkel om teleurstelingen te voorkomen.

Hoog bezoek op moederdag

Vanaf 12:00 uur is er letterlijk en figuurlijk hoog bezoek! Je hebt grote kans dat je een hartenkoning en -koningin tegenkomt, vergezelt van een lakei op stelten en een wandelend hart. Ze nemen ook wat lekkers voor je mee en gaan met alle plezier met je op de foto.

Liefde gaat door de maag

Verwen je moeder, partner, oma of iemand anders die je lief hebt met een heerlijke lunch, high tea of diner. Met meer dan 45 horecagelegenheden in Hoofddorp Winkelstad weten we zeker dat de liefde door de maag gaat! We raden je wel aan om vantevoren te reserveren, want heel veel moeders worden verwend aankomend weekend.

 

 

moederdag hoofddorp
moederdag hoofddorp
moederdag hoofddorp
moederdag hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info