Pasen 2023

Pasen in Hoofddorp winkelstad

Tijdens de Paasdagen is er van alles te doen in Hoofddorp Winkelstad! Zo kun je zomaar de Paashaas tegen het lijf lopen, zingen de Paasdiva’s vrolijke liedjes, kunnen de kids meedoen aan een gratis paasworkshop en rijdt de Paas karrewiets rond. Wil je alles meemaken? Dan kom je op goede vrijdag, Paas zaterdag en Tweede Paasdag gezellig langs en maak je van alles mee!

Op Eerste Paasdag zijn de winkels gesloten, behalve de supermarkten.

 

Vrijdag 7 april
Goede vrijdag

Van 12:30 tot 16:30 uur

Paas diva's

Hazige Tantes

Kom je deze harige haasjes ontmoeten? Ze verwelkomen je graag met gezelligheid en een groet. Deze dames ga je nooit meer vergeten. De tantes zijn degelijk, deftig en bijzónder spontaan!

Met lange tanden en een mand vol eieren, zijn deze dames er als de hazen bij om jou te voorzien van iets lekkers.

Zaterdag 8 april
Paaszaterdag

Van 12:30 tot 16:30 uur

Pasen in Hoofddorp

Paas karrewiets

Deze opvallende rode muziekauto heeft de ludieke naam gekregen Karrewiets. Deze Karrewiets kan van alles wat qua muziek, elektrische gitaar, mandoline, drumstel, wasbordje, draaiorgel. Alles is aan boord om muziek ten gehore te laten brengen. De bestuurder speelt en zingt er allerlei bekende popliedjes mee en rijdt door Hoofddorp Winkelstad.

Zondag 9 april
Eerste Paasdag

Winkels zijn gesloten met uitzondering van de supermarkten.

Maandag 10 april
Tweede Paasdag

van 12:30 tot 16:30 uur

Pasen in Hoofddorp

Muzikale Paas diva’s

Spontaan, sfeer verhogend en een prachtig plaatje voor oog en oor. Dat zijn de muzikale Paasdiva’s. Ze zingen op maat gemaakte liedjes over konijnen, paaseieren en gezellige covers die gaan over de lente.

Paashaas in Hoofddorp

Bezoek van de Paashaas

De mooiste Paashaas van Nederland is absoluut deze paashaas. Compleet gekleed in Burberry kleding verwelkomt hij jou! Hij gaat graag met iedereen op de foto maar een knuffel schuwt hij absoluut niet. Uniek in zijn soort.

Bloemen Hoofddorp Centrum

Paasworkshop

Hoe leuk is het dat kinderen hun creativiteit kunnen loslaten met het inmiddels welbekende foam clay. Knutselen op het Polderplein Binnen (tegenover de Hema). Kom je eigen Paashaas knutselen van foamclay en silkclay en creëer een prachtige creatie.

VOL=VOL

Alle nieuwsberichten

sunday shopping in hoofddorp
friday evening shopping
Black Friday in Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info