Tweede Paasdag 18 april

Pasen in Hoofddorp

Pasen in Hoofddorp

Op eerste Paasdag zijn de meeste winkels gesloten, de supermarkten en de Hema zijn natuurlijk wel geopend, maar op tweede Paasdag word je verrast in Hoofddorp Winkelstad! Van 12:00 tot 16:00 uur is er van alles te beleven.

Meneer en mevrouw Paashaas

De kans dat je meneer en mevrouw Paashaas tegen het wollige lijf loopt is op deze dag erg groot! Samen met de kinderen wordt er een klein feestje gebouwd en natuurlijk mag je met ze op de foto!

Eieren schilderen

Wat is Pasen nou zonder een geschilderd ei? In het Polderplein Binnen en in de VierMeren kunnen kinderen een ei komen beschilderen. We zorgen dat we veel eieren hebben, zorg dat je op tijd komt, want op = op.

Haas op stelten

Heb je ooit een Paashaas op stelten gezien? Wij zorgen dat de stelten klaarstaan en de Paashaas voldoende getraind heeft om het hele overdekte gedeelte van Hoofddorp Winkelstad door te lopen. Kom jij ook kijken?

Ballonnen

Ook worden er ballonnen in vrolijke kleuren uitgedeeld, vraag gerust of je er eentje mag. Misschien mag je zelfs de kleur uitkiezen en hem aan je fiets hangen als je weer naar huis gaat. 

Pasen in Hoofddorp
Pasen in Hoofddorp

De Paashazen zijn van 12:00 tot 16:00 uur aanwezig in Hoofddorp Winkelstad!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info