Doe mee en win mooie prijzen!

Sinterklaas speurtocht

Sint Speurtocht voor iedereen

De Pieten van Sinterklaas hebben speciaal voor alle kinderen die Hoofddorp Winkelstad komen bezoeken een heuse Sint Speurtocht uitgezet! Bij maar liefst 10 etalages vind je iets waarover Sinterklaas een vraag heeft.

Via een QR code kom je in gesprek met Sinterklaas

In elke etalage hangt een poster met daarop een QR code. Die code kun je door je ouders, grootouders of verzorgers via de camera op de mobiele telefoon laten scannen. Er verschijnt dan een filmpje van Sinterklaas of een Piet die een vraag stelt. Je kunt je vraag direct beantwoorden en invullen. Vervolgens ga je op zoek naar de volgende etalage, todat je alle vragen hebt beantwoord.

Win leuke prijzen

Heb je alle vragen beantwoord? Dan stuur je ze in en wacht je rustig af totdat je een bericht van ons ontvangt, want je kunt hele leuke prijzen winnen met deze speurtocht!

Waar zijn de etalages?

Chocoladeletter fabriek

Heel bijzonder is dat Sinterklaas dit jaar een chocoladeletter fabriek heeft neergezet midden in het Polderplein bij de Hema! De fabriek is altijd in beweging en zorgt ervoor dat er van iedere letter voldoende exemplaren zijn. Kom jij ook een kijkje nemen?

Sinterklaas ontmoeten?

Ieder weekend vanaf 12:30 uur op zaterdag en zondag vanaf 13 november is Sinterklaas met zijn Pietjes in Hoofddorp Winkelstad! Kom jij ook gezellig langs?

Sinterklaas in Hoofddorp

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info