De magie van de feestdagen hangt al in de lucht en Hoofddorp Winkelstad is klaar om deze periode extra speciaal te maken! Dit jaar wordt Sinterklaas op een grandioze wijze verwelkomd. Lees verder voor de details. 

 

Een Warm Welkom voor Sinterklaas

Op zondag 19 november begint het feest in Hoofddorp Winkelstad. Om 10.30 uur zal Wethouder Marja Ruigrok Sinterklaas en zijn Pieten verwelkomen bij de hoge trap van Vier Meren. Bereid je voor op een feestelijke sfeer met een pietendisco en een DJ die de stemming er goed in zal brengen!

Selfie Pietenkamer: Leg Herinneringen Vast!

Na de aankomst van Sinterklaas opent om 11.30 uur de nieuwe Selfie Pietenkamer in de Be Your Selfie Tour. Dit is je kans om unieke foto’s te maken en deze vrolijke herinneringen voor altijd vast te leggen.

Muziek, Plezier en Meer

Van 12.00 tot 16.00 uur zullen Sinterklaas en de Pieten, ondersteund door de vrolijke klanken van de Pietenband, een bezoekronde door het winkelcentrum maken. Deze ronde herhaalt zich op de zaterdagen 25 november, 2 december en zondag 3 december, dus er zijn genoeg kansen om mee te doen met de pret!

Een Speciaal Moment voor Autistische Kinderen

Een hartverwarmend initiatief vindt plaats op zondag 26 november. Tussen 11.30 en 12.00 uur is er een speciale ontmoeting met Sinterklaas in de Be Your Selfie Tour, speciaal georganiseerd voor autistische kinderen. Dit geeft hen de kans om in alle rust van dit bijzondere moment te genieten.

Creativiteit en Winkelen

Naast deze feestelijkheden is er ook een kleurplatenactie, waarbij kinderen hun creativiteit kunnen uiten. Kleurplaten zijn verkrijgbaar bij lokale winkeliers zoals Boekhandel Stevens en Patisserie Rogier. En laten we de extra koopavond op maandag 4 december niet vergeten, waar winkels als Rituals en Name it hun deuren openen voor een gezellige avond shoppen.

Een Uitnodiging aan Iedereen

Hoofddorp Winkelstad nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze feestelijkheden. Het is een prachtige gelegenheid om samen te komen, te genieten van de positieve sfeer en de warme gemeenschapszin die deze evenementen met zich meebrengen.

Dus, markeer je kalenders en bereid je voor op een onvergetelijk Sinterklaasfeest in Hoofddorp Winkelstad. Of je nu komt voor de gezelligheid, het shoppen, of gewoon om Sinterklaas te begroeten, er is voor ieder wat wils.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info