speelgoedbeurs

De jaarlijkse speelgoedbeurs van Speel-O-Theek De Blokkendoos is dé plek waar speelgoedliefhebbers van alle leeftijden samenkomen om te genieten van een dag vol plezier, ontdekking en verwondering. Of je nu een ouder bent die op zoek is naar het nieuwste en leukste speelgoed voor je kinderen of gewoon een liefhebber van alles wat met speelgoed te maken heeft, deze beurs is de ideale bestemming voor jou!

Wat kun je verwachten op de Speelgoedbeurs?

  1. Uitgebreid assortiment:  Of je nu op zoek bent naar poppen, bouwsets, knuffels, puzzels of spelletjes of, je zult zeker iets vinden dat je interesseert.

  2. Interactieve ervaringen: Duik in een wereld van spel en verbeelding met interactieve zones waar je verschillende speelgoedartikelen kunt uitproberen. Laat je kinderen hun creativiteit uiten in bouw- en knutselworkshops, of laat ze deelnemen aan leuke spelletjes en wedstrijden. Het is een geweldige gelegenheid om samen quality time door te brengen en nieuwe herinneringen te creëren.

  3. Winkelen en koopjes: Natuurlijk kun je op de Speelgoedbeurs ook speelgoed kopen. Profiteer van de gelegenheid om geweldige deals te scoren en je speelgoedcollectie thuis uit te breiden.

Speelgoed voor jong en oud!

De Speelgoedbeurs is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Kom langs in de Passage van C. aan het Raadhuisplein.  

Datum:
zaterdag 3 juni

 

Locatie:
Passage C. (Cultuurgebouw)

Toegangsprijs: 
Gratis

Openingstijden:
09:30 – 14:00 uur

Voor meer informatie en updates kun je terecht op de website van Speel-O-Theek De Blokkendoos https://speelotheek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info