Vier Vaderdag in stijl

Spectaculair fanfare-optredens!

Op zoek naar een unieke manier om Vaderdag te vieren? Kom dan naar Hoofddorp Winkelstad en geniet van adembenemend optredens van een fantastische fanfarebands. Laat je vader zien hoe speciaal hij is door hem te trakteren op een onvergetelijke ervaring vol muziek, vreugde en samenzijn.

📅 Datum: zondag 18 juni
📍 Locatie: Hoofddorp Winkelstad
⏰ Tijd: 12:30 – 16:30 uur
🎉 Gratis toegang! 🎉

Muziek en sfeer

De fanfare zal Hoofddorp Winkelstad vullen met levendige klanken en feestelijke melodieën. Laat je meevoeren door de opzwepende muziek en geniet van de geweldige sfeer die de fanfare creëert. Het wordt een dag vol plezier voor het hele gezin.

Naast het optreden van de fanfare kun je ook genieten van winkelen bij diverse winkels, heerlijk eten in de restaurants en misschien zelfs een speciaal cadeau voor je vader vinden. Het is de perfecte gelegenheid om quality time door te brengen met je familie en je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent.

Waardering voor alle vaders

Nodig je vrienden, familie en buren uit om deel te nemen aan dit geweldige evenement. Samen kunnen we een onvergetelijke Vaderdag creëren en onze waardering tonen voor alle geweldige vaders in ons leven.

Wie treden er op?


Scoutingband Jeroen Bosch – s’ Hertogenbosch

Zij treden meerdere malen per jaar op tijdens concerten, taptoes en parades, in binnen-en buitenland in hun tradionele scoutinguniformen (scoutingoverhemd of galauniform).  

The Red Rose of Lochbuie Pipes & Drums

Deze band heeft sterke banden met de clan MacLaine of Lochbuie en is een officieel erkende doedelzakband die regelmatig zowel in binnen-als buitenland (o.a. Edinburgh) optreedt.

Waar en hoe laat?

Op zondag 18 juni lopen de bands door de winkelstraten van Hoofddorp Winkelstad en gaan alle pleinen af:

  • Raadhuisplein
  • Polderplein
  • Dik Tromplein
  • Burgemeester van Stamplein

Tussen 12:30 en 16:30 uur kom je deze bands overal tegen!

fanfare festival

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info