Iedere zondagmiddag op het Polderplein

Fritsie Duikelaar

Zondag 14 augustus
Poppenkast Theater Fritsie Duikelaar
John Stevens

Voor alle thuisblijvers of weerthuiskomers is deze zondag van alles te doen in Hoofddorp Winkelstad! Voor de kids is er van 13 – 14:00 uur een voorstelling van Poppenkast theater Fritsie Duikelaar in Polderplein Binnen. En vanaf 12 uur zingt onze enige echte Hoofddorpse singer-songwriter John Stevens op het Polderplein Buiten de sterren van de hemel.

Waar?
Polderplein Buiten
Hoe laat?
Poppenkast van 13:00 – 14:00 uur
John Stevens van 12:00 – 17:00 uur

 

Zondag 21 augustus
Interstate 44

De mannen van Interstate 44 zijn wereldberoemd in Hoofddorp en omstreken! Met hun heerlijke en relaxte bluesmuziek weten zij menig hart sneller doen kloppen en wordt er meegezongen met de heerlijke deuntjes. 

Waar?
Polderplein Buiten
Hoe laat?
Van 12:00 – 17:00 uur

Interstate 44
Naughty Dolls

Zondag 28 augustus
Naughty Dolls

Wij zijn blij dat we deze gelegenheidsband hebben kunnen boeken! Van rauwe rock tot intieme songs en alles daartussenin hebben deze 3 muziekanten in hun reportoire. Onder leiding van Wesley Beerendonk, die nummers van onder andere Elvis en Bruce Springsteen ten gehore brengt.  

Waar?
Polderplein Buiten
Hoe laat?
12:00 – 17:00 uur

 

Zondag 4 september
Different Mix

Laat je schminken door een echte artiest als het gaat om grimeren. Barbara Goosens komt speciaal voor alle kinderen naar Hoofddorp Winkelstad om iedereen die dat wil van mooie schmink te voorzien. Wist je dat Barbara ook voor verschillende theater shows en televisie programma’s grimeuse is en dat ze ook les geeft aan de academie! 

Waar?
Polderplein Binnen
Hoe laat?
Van 12:30 – 16:30 uur

Schminken
Devon Donovan

Zondag 4 september
Devon Donovan

Devon Donovan kwamen wij toevallig tegen tijdens een evenement en wij konden niet anders dan hem vragen om voor onze bezoekers op te komen treden. Dennis zingt voornamelijk Nederlandstalig en heeft zijn eerste eigen nummer; Zonder Jou is absoluut de moeite waard om te komen luisteren en we weten zeker dat je blijft luisteren naar deze enthousiaste, gezellige en vrolijke artiest!

Waar?
Polderplein Buiten
Hoe laat?
12:30 – 16:30 uur

 

Zomer in Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info