De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de langverwachte Zomermarkt in Hoofddorp. Op zondag 25 juni van 11:00 – 18:00 uur zal het Burgemeester van Stamplein bruisen van leven en activiteiten tijdens dit jaarlijkse evenement.

Zomermarkt Hoofddorp

De Zomermarkt is een geliefd evenement dat bewoners uit heel Haarlemmermeer trekt. Het biedt een uitgelezen kans om te genieten van een gezellige dag vol plezier, vermaak en de ontdekking van diverse kraampjes met een breed scala aan producten.

Burgemeester van Stamplein

Dit jaar zal de Zomermarkt plaatsvinden op zondag 25 juni in Hoofddorp Winkelstad. De markt strekt zich uit over het Burgemeester van Stamplein, waar bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan kraampjes met onder andere ambachtelijke producten, mode, sieraden, kunst en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar unieke cadeaus, trendy kleding of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, de Zomermarkt heeft voor elk wat wils.

Muziek en kinderactiviteiten

Naast het winkelen biedt de Zomermarkt ook een uitgebreid programma met entertainment voor jong en oud. Er zullen diverse optredens zijn van fanfare orkesten, foodtrucks en kinderactiviteiten om de hele familie te vermaken. Bezoekers kunnen zich tegoed doen aan heerlijk eten en drinken bij de vele eetkraampjes en lokale restaurants die speciale gerechten aanbieden voor dit evenement.

Geniet van bruisend Hoofddorp

De Zomermarkt in Hoofddorp is een uitstekende gelegenheid om te genieten van een gezellige en levendige sfeer. Het is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd en altijd een groot succes is gebleken.

Zomerse dag vol plezier

We nodigen iedereen van harte uit om de Zomermarkt in Hoofddorp te bezoeken en te genieten van een geweldige dag vol plezier, winkelen en entertainment. Noteer 25 juni alvast in jouw agenda en kom langs in het bruisende centrum van Hoofddorp voor een onvergetelijke zomerervaring.

Kraam boeken?

Wil je als ondernemer een kraam huren? Alle ondernemers uit Haarlemmermeer, Spaarndam en omstreken zijn welkom. Huurprijs € 55,- excl. btw per dag. 
Alle 4 x 1 meter kramen krijgen een effenwit dak (doek). 

Direct een kraam boeken: reserveer hier jouw kraam

Kleedjesmarkt


De kleedjesmarkt is bedoeld voor de jeugd. Volwassen verkopers zijn op dit deel van de markt niet welkom. Kinderen betalen voor een plek van ± 10m2 € 5. Zij mogen alles verkopen, er worden geen eisen opgelegd met betrekking tot de aangeboden waar. Neem wel zelf een zeil of plaid mee. Wil je een plek reserveren, stuur een mailaanvraag naar zomermarkt@mhem.nl

Wanneer?

zondag 25 juni 2023
11.00 – 18.00 uur

Waar?

Burgemeester van Stamplein

 

Panna knock out Haarlemmermeer
Panna knock out Haarlemmermeer

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info