Lekker, gezond en duurzaam eten

Op 7 november ging Albert Heijn XL Hoofddorp in Hoofddorp Winkelstad weer open. De supermarkt onderging een volledige metamorfose en heeft nu het allernieuwste winkelconcept waarin lekker, gezond en duurzaam eten centraal staan. De winkel biedt op zo’n 3.500 m2 een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Sneller afrekenen van de boodschappen kan dankzij 22 zelfscankassa’s.

Groot en gevarieerd versaanbod

Supermarktmanager Peter van Spelden en zijn 260 medewerkers stonden meteen al klaar om klanten te verwelkomen in hun prachtige, eigentijdse Albert Heijn XL. “De winkel heeft een compleet nieuw interieur en is zeer ruim van opzet”, vertelt de supermarktmanager. “We hebben een groot en gevarieerd versaanbod. Ook is er een sushibar waar verse sushi ter plekke wordt bereid. Bij het vega-eiland vind je zo’n 200 vegetarische en vegan producten bij elkaar. En bij het Allerhande Café en de Allerhande Keuken kun je onder andere een vers belegd broodje, een pizza of een maaltijd meenemen.”

Versplein

Op het versplein worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie maaltijdsalades en verspakketten. Ook kun je in de Saladebar zelf je salade samenstellen waarbij je keuze hebt uit verschillende basissalades, toppings en dressings. Peter van Spelden: “Bovendien hebben we op het versplein een grote kweekkast waarin we zelf kruiden telen en oogsten. Je ziet het hele proces, van zaaien tot plantje.” Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes.

Albert Heijn XL Hoofddorp
Albert Heijn XL Hoofddorp
Albert Heijn XL Hoofddorp
Albert Heijn XL Hoofddorp

Digitale vernieuwingen

Er zijn veel digitale vernieuwingen in de Albert Heijn XL zoals de komst van 22 zelfscankassa’s en elektronische prijskaarten. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Ook zijn er grote beeldschermen door de hele supermarkt die informatie geven over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten laten zien. De winkel is met respect voor het milieu gebouwd. Er is LED-verlichting en een warmterugwininstallatie. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op.

Allerhande Keuken en Allerhande Café

Albert Heijn XL Hoofddorp biedt een bijzonder extra aanbod waarvoor je de winkel niet in hoeft. Vlak bij de ingang zitten het Allerhande Café en de Allerhande Keuken. Allerhande Café biedt keuze uit verschillende soorten koffie. Ook kun je er een vers belegd broodje laten samenstellen. Allerhande Keuken heeft een uitgebreid assortiment aan salades, maaltijden, pizza’s en gegrilde kip. “Ook vlak bij de ingang staat een kiosk waar je verschillende cadeauartikelen, boeken en tijdschriften vindt”, aldus de supermarktmanager.

Openingstijden

Albert Heijn XL aan het Burgemeester van Stamplein 270 is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur en zaterdag en zondag van 8:00 tot 22:00 uur. Parkeren kan in de garage onder het winkelcentrum. Het eerste uur is gratis voor klanten van de Albert Heijn XL.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info