kwalitatief hoogstaand en altijd vers

Patisserie Rogier

Met liefde en passie voor patisserie

Als je bij Patisserie Rogier naar binnenloopt zie je het prachtig vormgegegeven gebak in de vitrines liggen. Uit ervaring weten wij dat ze smaken zoals ze eruit zien en zlefs nog beter! Terwijl de patissiers achterin de zaak aan het werk zijn kun je een keuze maken uit diverse soorten gebak en chocolade. 

Bakkerscafé

In het Bakkercafe word je met open armen ontvangen en met uitzicht op de historische Kruisweg, waar altijd wat te kijken is, zit je heerlijk te genieten van een vers kopje koffie of thee met een door jou uitgekozen bonbon of gebakje. 

Zakelijke chocolade

Heb je met jouw bedrijf iets te vieren of wil je werknemers trakteren op bijvoorbeeld Paaschocolade van meer dan uitstekende kwaliteit, dan worden ook grote aantallen persoonlijk voor je gemaakt. Ook gepersonalisserde taarten of gebak behoort tot de mogelijkheden.

Vegan en glutenvrij gebak

Bijzonder is dat er een behoorlijk assortiment vegan en glutenvrij gebak is. De vraag hiernaar wordt steeds groter en daarmee is ook het assortiment uitgebreid. 

Ambachtelijk gebak en chocolade

Patisserie Rogier
Kruisweg 642
Hoofddorp
023 555 32 26
info@patisserierogier.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info