Dit jaar regent het een hele week kortingen! Al een aantal jaren is Black Friday ook in Hoofddorp Winkelstad een begrip. Op deze dag shop je alle decemberinkopen bij elkaar met hoge kortingen. Dit jaar is het op vrijdag 27 november weer zo ver. En zoals alles ziet ook deze koopvrijdag er dit jaar net even anders uit.

Om de coronamaatregelen goed na te leven willen alle ondernemingen Black Friday verspreiden over meerdere dagen. We maken er samen een Black Week van om de drukte op de vrijdag te minimaliseren. Wij gunnen natuurlijk iedereen een fikse korting, maar willen nog liever dat iedereen veilig kan winkelen. Daarnaast roepen wij op om zoveel mogelijk online bij onze lokale Hoofddorpse ondernemers te winkelen.

Niet één, maar zeven dagen

Van maandag 23 tot en met zondag 29 november kun je decemberinkopen doen met kortingen. Hiermee verwachten wij samen de drukte in de winkelstraten te verspreiden.

Shop lokaal en shop ook online lokaal

Wij roepen iedereen op om (ook online) lokaal te winkelen. Dat is natuurlijk belangrijk om zowel de horeca als winkeliers door de coronacrisis heen te trekken. Heb jij een bepaald schoencadeautje in gedachten of wil je alvast wat pakjes voor onder de boom bestellen? Kijk dan eerst of de winkel waar je normaal naar binnenloopt een webshop heeft. En is dat niet het geval, misschien kun je ze bellen, appen of via sociale media benaderen. Op onze pagina ‘Online Initiatieven‘ staan alle ondernemers met online initiatieven op een rijtjeZe zetten graag een bestelling voor je klaar, die je vervolgens op kunt komen halen als het rustig is. In veel gevallen worden bestellingen zelfs gratis bij jou thuis bezorgd. 

Vermijd drukke momenten

Als je toch graag offline wilt winkelen, dan is het handig om te checken hoe druk wij verwachten dat het in de Black Friday Week gaat worden. Hieronder het schema, zodat jij alvast kunt plannen wanneer je naar de winkels komt.

 

Black Friday week drukte Hoofddorp
Black Friday Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info