Vrijdag 25 november 2022

Black friday

Black Friday in Hoofddorp

In Hoofddorp Winkelstad vind je ruim 275 winkels en horeca gelegenheden, van grote ketens tot onze lokale helden.

Tijdens Black Friday in Hoofddorp op vrijdag 25 november weten we zeker dat je met de leukste aankopen naar huis gaat en je een hele leuke avind hebt gehad.   

Ketens in Hoofddorp

In Hoofddorp Winkelstad openen veel internationale en nationale ketens dagelijks hun deueren en zetten voor Blak Friday in Hoofddorp hun beste beentje voor om jou de beste aanbiedingen te gunnen. Je kunt onder andere op koopjesjacht bij H&M, Primark, Zara, Douglas, Foot Locker, Nelson, Rituals, Adam, ANWB, Be One, NZA, Bever, Coton Club en America Today.

Lokale helden

Ook onze lokale helden de kleinere en unieke boetiekjes en winkeltjes kun je gewoon terecht in het prachtige winkelcentrum. Winkels als IXIXI Wat jij niet Ziet, Capricorn lijsten, Marieken Vermaas Lingerie, Cartouche Fashion, De Jong Tassen en Koffers, Juwelier De Haas, Sparnaay en Zwart Schoenen kom je niet overal tegen.

Eet- en drinkgelegenheden

Onze horeca gelegenheden kunnen bijna niet wachten om je te ontmoeten, je een heerlijk drankje of gerecht te serveren als je moe, maar voldaan met al je inkopen bij ze binnenkomt. Je hebt de keuze uit bijna 50 horecagelegenheden, dus er is altijd een plekje te vinden.

Muziek tijdens Black Friday in Hoofddorp

Om jouw dag en avond compleet te maken zijn er ook nog verschillende bands die lekkere muziek maken. Waag gerust een vreugdedansje als je met je Black Friday aankopen langskomt!

Black Friday in Hoofddorp
Black Friday in Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info