Kleur en groen

Bloemen in Hoofddorp

Bloemen in Hoofddorp centrum maken gelukkig

Dat bedachten de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad. In het bruisende winkelcentrum van Hoofddorp prijken sinds kort ruim 50 geranium torens in vrolijke kleuren. Terwijl er ook nog eens 150 hanging baskets tot volle bloei komen en een kleurrijk geheel vormen. Aan de vele oude fruitbomen beginnen bovendien zo langzamerhand de appels en de peren te groeien. Iedere dag en week is er een verschil te zien in de groei en bloei van het kleurrijke geheel.

Hanging baskets en geranium torens

Zowel de hanging baskets als de geranium torens worden wekelijks van water voorzien en zullen een aantal maanden de straten in Hoofddorp Winkelstad verfraaien. De bloemen in Hoofddorp Centrum worden goed verzorgd, zodat jullie er zo lang mogelijk van kunnen genieten!

Kosten nog moeite worden gespaard om jou als winkelend publiek een fijn gevoel te geven, zodat je in een prettige omgeving onder andere kunt winkelen, een kopje koffie kunt drinken, lunchen en dineren.

Mooie anderhalve meter beleving

Het is absoluut een genot om, met anderhalve meter afstand, in een mooi aangeklede omgeving te kunnen genieten van een enorme diversiteit aan winkels, horeca en bedrijven. Hoofddorp Winkelstad is met recht echt een bruisend en kleurrijk hart in Haarlemmermeer.

Bloemen in Hoofddorp Centrum
Bloemen in Hoofddorp Centrum
Bloemen in Hoofddorp Centrum

Wanneer zien we jou tussen de bloemen op een terras, in een winkel of op een plein? Je wordt gastvrij ontvangen en we zijn blij dat je er bent!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info