Nieuw in Hoofddorp Winkelstad

Bloemenweijden

Een mooie, grote en kleurrijke bloemenwinkel in Hoofddorp Winkelstad stond al langer op het wensenlijstje van Nina-Lotte van der Weijden. Ook in de Symfonie in Nieuw-Vennep heeft zij al een goedlopende bloemenwinkel en is ze in juni neergestreken in Hoofddorp Winkelstad. 

Bij BloemenWeijden kunt u terecht voor meer dan bloemen. Ook voor vazen, potten, accessoires en cadeauartikelen kunt u hier terecht waarbij alles van hoge kwaliteit is!

Bloemenabonnement

Elke week, twee weken of iedere maand een vers boeket in huis, op kantoor of in de winkel? Binnenkort is dit ook een van de mogelijkheden.

Bruidswerk

De mooiste momenten verdienen de mooiste bloemen wat het creatieve team van Bloemenweijden betreft. Zij doen er alles aan om de bloemen op uw onvergetelijke dag net zo stralend te maken als het bruidspaar zelf. Dus voor trouwboeketten, corsages en tafel- en autostukken kunt u gewoon naar het Polderplein komen om samen tot de mooiste creaties te komen, precies in de kleur en de vorm die u wilt.

Rouwwerk

Rouwen en afscheid nemen van dierbaren is een emotionele tijd die ook bijzonder mag zijn. De zorg voor een mooi en persoonlijk bloemstuk wordt perfect geregeld door het team van bloemspecialisten die met veel kennis van bloemen ook deze tijden bijzonder maken.

Waar is deze mooie bloemenwinkel?

Aan het Polderplein Binnen op nummer 233, naast Slagerij Gelderblom, komen de kleuren je al tegemoet. Via 023 785 41 17 kunt u ook een afspraak maken als u iets bijzonders nodig heeft.

 

Bloemenweijden
Bloemenwinkel Hoofddorp
Bloemenweijden
Bloemenweijden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info