Circle-Fit Hoofddorp

Nieuw in Hoofddorp Winkelstad

Aan de Kruisweg 973B, waar voorheen Ziengs Schoenen gevestigd was en nu in het Polderplein zitten, is een nieuwe sportschool gevestigd! Circle-Fit Hoofddorp opende op 21 januaro haar deuren, zodat iedereen in een fijne omgeving en dagelijks van 07:00. tot 23:00 uur kan sporten.

Circuittraining op ieder moment van de dag

Maak kennis met een gezellige en veilige sportclub in Hoofddorp Winkelstad. Hier train je altijd onder begeleiding op een veilig en gemakkelijk circuit. Zo werk jij met plezier aan jouw gezondheid en fitte lifestyle.

Hoe werkt het

Het is super simpel; Je komt aan, logt eenmalig in met je bandje of telefoon en alles wordt voor je ingesteld. De hoogte van je stoel, het niveau en de hendels. Dat zorgt voor veel gemak. Je schuift telkens op naar een ander apparaat en het duurt maar een half uur. Een volledig begeleide trainingsbeleving, van toestel tot toestel, waar je nooit hoeft te wachten. Dat is Circle-Fit.

Gratis proefles

Eerst even rondkijken of een proefrondje doen? Tuurlijk. Maak een kennismakingsafspraak voor een sneak peek in Hoofddorp zodat ze persoonlijk tijd voor je kunnen nemen. Je bent van harte welkom. De koffie (thee) staat klaar. 

Circle-Fit Hoofddorp
Kruisweg 973-B 
2132 CE Hoofddorp
Circle-fit.nl

Circle-Fit Hoofddorp
Circle-fit Hoofddorp
Circle-Fit Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info