Nieuw in Hoofddorp

Cotton Club

is de Cotton Club Hoofddorp! Wij zijn er trots op dat dit prachtige Nederlandse merk zich ook aan het Polderplein in Hoofddorp heeft gevestigd. De winkel heeft 2 ingangen en is te betreden vanaf het Polderplein buiten (naast de ANWB) en vanaf het overdekte gedeelte van het Polderplein (naast IXIXI).
Adres: Polderplein 242 – 243

Cotton Club
Cotton Club Hoofddorp
Cotton Club
Cotton Club

Cotton Club Hoofddorp

Dit merk profileert zich als Casual-chic met een romantische knipoog. Alle kleding is gemaakt van zachte stoffen die zich bovendien prima laten dragen. Cotton Club is gemakkelijk draagbaar en in de winkel wordt je met liefde ontvangen en geholpen. Wel allemaal op de anderhalve meter uiteraard.

Cotton Club is een casual vrouwenmodemerk dat haar inspiratie haalt uit gebieden onder andere langs de kust en veel basics en relaxte pasvormen brengt. En doet zijn naam eer aan door gebruik van stoffen met een cotton-feeling in warme en zachte tinten.

Het winkelconcept is ook geïnspireerd op het beach-gevoel, wat is terug te zien in het gebruik van veel licht, verschillende tinten wit en hout in het interieur. In het frisse winkelinterieur moet bijvoorbeeld de ondernemende en reislustige vrouw met een casual stijl zich thuis voelen.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info